Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Herbergii' Klump 100-125 cm Ekstra kvalitet

Prunus laurocerasus 'Herbergii'
10% Rabat I indkøbsvognen
174,10 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær ‘Herbergii’ (Prunus laurocerasus ‘Herbergii’) er en stedsegrøn busk med en kompakt vækst, der er egnet til lave og mellemhøje hække. Leveres med klump og har en højde af 100-125cm.
Vis mere Vis mindre
  • Kompakt vækst Kompakt vækst
  • Nem at beskære Nem at beskære
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Særdeles hårdfør Særdeles hårdfør
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
100-125 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
Klump
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
3
Bladfarve
Mørkegrøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Bredt opretvoksende, Kompakt
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Herbergii'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Særdeles hårdfør, Kompakt vækst, Nem at beskære, Blomstrende plante
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 174,10 kr
  • 15+ 158,30 kr
  • 50+ 136,90 kr
  • 200+ 129,70 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Herbergii' (Prunus laurocerasus 'Herbergii') er en busk, der ikke stiller særlig høje krav til omgivelserne. Laurbærkirsebær 'Herbergii' kan plantes i enhver ikke alt for våd jordtype. Også plantesteder i sol og (halv)skygge er egnede til laurbærkirsebær 'Herbergii'. Derudover kan busken nemt beskæres, og er af den grund også egnet til at skabr lave til mellemhøje hække. Busken giver desuden din have en eksklusiv udstråling. Leveres med klump i en højde på 100-125 cm.

En laurbærkirsebærhæk med iøjnefaldende blomster

Blandt de forskellige laurbærkirsebær er laurbærkirsebær 'Herbergii' en unik sort. Laurbærkirsebær 'Herbergii' har ligesom de andre laurbærkirsebærsorter lange, skinnende blade, der bliver siddende på grenene året rundt, men din laurbærkirsebærhæk har mere at byde på. I maj-juni blomstrer laurbærkirsebær 'Herbergii' med hvide, iøjnefaldende blomster. Det er ret unikt, for på langt de fleste laurbærkirsebærsorter lægger man næsten ikke mærke til blomsterklaserne, der er små og grønlige. Farvekontrasten med bladene er hos laurbærkirsebær 'Herbergii' desuden ekstra iøjnefaldende, da denne sort har mørkere blade.

Blomstrende hækplanter får generelt en mere rig blomstring på et solrigt voksested. Det samme er tilfældet med laurbærkirsebær 'Herbergii', der i øvrigt også trives udmærket på et skyggefuldt sted. Ønsker du en ekstra rig blomstring? Beskær først din laurbærkirsebær 'Herbergii' efter blomstringen. Klip evt. toppen af de grene, der bliver siddende på hækken, så du stimulerer blomstringen det efterfølgende år. Hvis du planter hækken for de elegante, mørkegrønne blades skyld, kan du beskære laurbærkirsebærhækken på ethvert ønsket tidspunkt mellem marts og først i september.

Laurbærkirsebær 'Herbergii' vokser i næsten enhver jordtype

Laurbærkirsebær 'Herbergii' vokser mellem 20-40 centimeter om året. Det er noget langsommere end den gennemsnitlige vækst for en laurbærkirsebærsort, men da planten kan nå en maksimal højde på ca. 3 meter, udvikler denne laurbærkirsebærhæk sig i løbet af årene til en udmærket haveafskærmning. Planten trives i næsten enhver jordtype med god drænage, der ikke må være alt for kalkholdig. Laurbærkirsebær er sammen med liguster en af de få hækplanter, der kan tåle luftforureningen i byerne. Frost er heller ikke noget problem for denne stedsegrønne hækplante.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!