Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Herbergii' Klump 150-175 cm Ekstra kvalitet

Prunus laurocerasus 'Herbergii'
10% Rabat I indkøbsvognen
381,80 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Herbergii' er en meget populær hækplante med et smukt udseende. Prunus laurocerasus 'Herbergii' er stedsegrøn og har en rig blomstring af hvide blomster. Leveres med klump i en højde af 150-175cm.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Kompakt vækst Kompakt vækst
  • Nem at beskære Nem at beskære
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Særdeles hårdfør Særdeles hårdfør
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
150-175 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
Klump
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
2
Bladfarve
Mørkegrøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Bredt opretvoksende, Kompakt
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Herbergii'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Særdeles hårdfør, Kompakt vækst, Nem at beskære, Blomstrende plante
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 381,80 kr
  • 15+ 342,50 kr
  • 50+ 308,80 kr
  • 100+ 298,50 kr

Product Info

Du anlægger problemløst en flot, stedsegrøn hæk i haven med laurbærkirsebær 'Herbergii'. En haveafgrænsning af Prunus laurocerasus 'Herbergii' kan blive maksimalt 180 cm høj. Denne busk er robust og stærk, men har alligevel en stilfuld og elegant udstråling, først og fremmest på grund af de smalle, læderagtige blade i kombination med de små, hvide blomster. Laurbærkirsebær 'Herbergii' vil ganske givet lokke fugle til haven. Herved føler denne hækplante sig godt hjemme i en fuglevenlig have. Laurbærkirsebær 'Herbergii' er egnet til alle plantesteder. Leveres med klump. Højde: 150-175 cm.

Laurbærkirsebærhækken med den mest iøjnefaldende blomstring

En laurbærkirsebærhæk med en iøjnefaldende blomstring om foråret er en sjældenhed, men der er alligevel to undtagelser. Laurbærkirsebær 'Caucasica' har en ret beskeden, men synlig blomstring. Men hvis du holder af en frodigt blomstrende laurbærkirsebærhæk, er laurbærkirsebær 'Herbergii' den eneste mulighed. Blomstringsperioden varer fra maj til juni, når denne laurbærkirsebær blomstrer med et mylder af hvide blomster. Blomstringen er frodigst, hvis du planter laurbærkirsebær 'Herbergii' på et solrigt voksested, men planten trives og blomstrer også i skyggen i næsten enhver veldrænet jordtype.

Kunne du tænke dig en hæk af denne type med en rig blomstring? Så har vi et par gode tips til dig. Som allerede nævnt er et solrigt plantested afgørende for en rig blomstring. Desuden råder vi dig først til at beskære hækken efter blomstringen, for laurbærkirsebær 'Herbergii's vedkommende vil det sige fra juli, selv om det må tilføjes, at planten også tåler at blive beskåret om foråret og resten af sommeren. Bladene på laurbærkirsebær 'Herbergii' hjælper også med til at skabe en iøjnefaldende hæk. De er nemlig mørkere end normalt, hvorved de hvide blomster er mere iøjnefaldende.

Laurbærkirsebær 'Herbergii' til en blomstrende, afskærmende hæk

Haveejere, der holder af en laurbærkirsebærhæk, vælger først og fremmest laurbærkirsebær 'Herbergii' på grund af den smukke blomstring, men da denne sort er en stedsegrøn hækplante ligesom de øvrige laurbærkirsebærsorter, sørger den også samtidig for mere privatliv i haven. Laurbærkirsebær 'Herbergii' vokser ca. 20-40 centimeter om året, og det er lidt langsommere end de højere laurbærkirsebærsorter. Disse 1,50-1,75 meter høje planter er i løbet af et par år oppe i øjenhøjde og danner således en udmærket afskærmende hæk. Det skyldes både de stedsegrønne blade og den tætte forgrening, der skærmer godt af for nysgerrige blikke udefra.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!