Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Novita' Klump 100-125 cm Ekstra kvalitet

Prunus laurocerasus 'Novita'
10% Rabat I indkøbsvognen
158,70 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Novita', også kaldet Prunus laurocerasus 'Novita', er en stærk hækplante, der trives næsten overalt. Tåler beskæring. Leveres med klump. Højden er 100-125cm.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Bærer frugt Bærer frugt
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
150 - 200
Maksimal højde i cm
250 - 300
Størrelse (måles ved levering)
100-125 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
Vinterhårdfør
Type rødder
Klump
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
2
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Busket, Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Novita'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Blomstrende plante, Bærer frugt
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 158,70 kr
  • 15+ 141,80 kr
  • 50+ 136,20 kr
  • 200+ 126,10 kr

Product Info

Med laurbærkirsebær 'Novita' har du valgt en robust, stærk hækplante. Prunus laurocerasus 'Novita' kendes på den hurtige vækst. Derudover sørger de store, glinsende blade for, at din haveafgrænsning hurtigt bliver tæt. Laurbærkirsebær 'Novita' tåler fint beskæring, og busken kræver minimal pleje. En våd jordbund kræver omhyggelig drænage inden plantning af laurbærkirsebær 'Novita'. Derudover trives denne hækplante i al havejord. Egnet til både lave og høje hække. Leveres med klump med en højde på 100-125 cm.

Laurbærkirsebær 'Novita': Den ideelle plante til en plejevenlig, afskærmende hæk

De store blade og den tæt forgrenede vækst på laurbærkirsebær 'Novita' sørger for, at det er umuligt at kigge gennem en laurbærkirsebærhæk af denne type. Det gør planten perfekt egnet til en afskærmende hæk. Det er måske noget af en overraskelse for nogle haveejere, da en afskærmende hæk for det meste er en snorlige, grøn “havemur”. Laurbærkirsebær 'Novita' har med sin naturlige, charmerende vækstform et helt andet udseende, men er lige så velegnet til at skærme af for nysgerrige blikke udefra. Det skyldes bl.a., at laurbærkirsebær 'Novita' er en stedsegrøn, hurtigvoksende hækplante. Denne 1-1,25 m høje plante når op i øjenhøjde i løbet af to til tre år.

En laurbærkirsebær 'Novita' vokser mellem 40-50 cm om året og må derfor siges at være en ret hurtigvoksende hækplantesort. Hækplanter med højt voksetempo kræver for det meste regelmæssig beskæring, men denne laurbærkirsebær 'Novita' kan klare sig med én årlig beskæring, helst først på foråret. Ønsker du en mere lige og formel laurbærkirsebærhæk, kan du vælge at klippe hækken en gang til sidst på sommeren, men det er ikke påkrævet. Brug altid små beskæreredskaber til formålet som fx en have- eller beskærersaks. Du beskadiger nemt de dekorative blade med en stor hækkesaks.

Hvor kan jeg plante min laurbærkirsebær 'Novita'?

Laurbærkirsebær 'Novita' kan plantes næsten overalt. Vær opmærksom på, at rødderne ikke må stå under vand i alt for lang tid, men ellers er næsten ethvert plantested egnet, både i sol og i skygge. En yderst kalkrig jordbund kan være problematisk, selv om laurbærkirsebær 'Novita' bedre tåler kalk end mange andre hækplanter. Forhold, der normalt kan være problematiske for hækplanter som fx relativ tør jord eller forurenede omgivelser, klarer laurbærkirsebær 'Novita' problemløst.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!