Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Novita' Klump 125-150 cm Ekstra kvalitet

Prunus laurocerasus 'Novita'
10% Rabat I indkøbsvognen
227,00 kr
Tilgængelig

Product Info

Med laurbærkirsebær 'Novita' (Prunus laurocerasus 'Novita') skaber du en stedsegrøn, robust hæk. Denne busk er velegnet til såvel lave som høje hække. Leveres med klump. Højde: 125-150cm.
Vis mere Vis mindre
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Bærer frugt Bærer frugt
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
Maksimal bredde i cm
150 - 200
Maksimal højde i cm
250 - 300
Størrelse (måles ved levering)
125-150 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
Vinterhårdfør
Type rødder
Klump
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
2
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Busket, Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Novita'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Blomstrende plante, Bærer frugt
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 227,00 kr
  • 15+ 213,90 kr
  • 50+ 204,70 kr
  • 100+ 197,10 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Novita' (Prunus laurocerasus 'Novita') er en stedsegrøn busk. Denne robuste hækplante er yderst egnet til anlæggelse af en flot haveafgrænsning. Laurbærkirsebær ‘Novita’ trives alle steder og kan dyrkes i næsten al havejord. Busken er nem at beskære og holde. Ønsker du en lav eller høj hæk med et dekorativt og robust udtryk? Så er laurbærkirsebær 'Novita' absolut velegnet. Denne hækplante kendetegnes ved de store, glinsende blade samt en superhurtig vækst. Varen leveres med klump og måler fra 125 til 150 cm.

Hvad er hemmeligheden bag laurbærkirsebær 'Novita's popularitet?

Hvis man spørger diverse haveejere om, hvorfor de synes så godt om laurbærkirsebær 'Novita', er der stor chance for, at de nævner de smukke blade. Mange af de stedsegrønne hækplanter i vores sortiment har små blade, der resulterer i en relativ formel hæk, men laurbærkirsebær har store, ellipseformede blade. Herved udvikler en hæk af laurbærkirsebær en mindre snorlige og formel vækstform. Dette er normalt ikke tilfældet med en afskærmende hæk, men da laurbærkirsebær 'Novita' samtidig har en yderst tæt forgrening og beholder bladene året rundt, holder en laurbærkirsebærhæk nysgerrige blikke ude.

En anden stor fordel ved laurbærkirsebær 'Novita' er, at planten er hurtigvoksende. Derfor når den hurtigt op i en højde, der passer til en afskærmende hæk, men samtidig kræver den ikke ret meget vedligeholdelse på grund af dens vækstform. Regelmæssig beskæring er ikke nødvendig for at holde en laurbærkirsebærhæk lige og velklippet. Det er netop alt andet end en fordel med så store blade. Beskær hækken 1-2 gange årligt med en beskærer- eller havesaks, så den holdes smuk og tæt. Bliver hækken for stor? Du kan altid skære din laurbærkirsebærhæk helt tilbage. Det høje voksetempo gør, at hækken hurtigt når op i den ønskede højde igen.

Hvad er kendetegnende for en laurbærkirsebær 'Novita'?

Ved første øjekast er der ikke ret meget forskel på en laurbærkirsebær 'Novita' og en laurbærkirsebær 'Rotundifolia', en anden stor laurbærkirsebærsort. Laurbærkirsebær 'Novita' er dog betydelig mere modstandsdygtig over for visse skimmelsygdomme og også mere hårdfør. Hvis kulde og ovennævnte sygdomme er en risiko i dit område, er laurbærkirsebær 'Novita' derfor et bedre valg til en stor laurbærkirsebærhæk. Også hvis jorden i haven er relativ tør og du bor i en større by langs med en trafikeret vej, trives denne stærke laurbærkirsebærsort udmærket i haven.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!