Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Novita' Klump 80-100 cm

Prunus laurocerasus 'Novita'
10% Rabat I indkøbsvognen
110,80 kr
Tilgængelig

Product Info

Du skaber nemt en afskærmende hæk uden indkig med laurbærkirsebær ‘Novita’ (Latijn: Prunus laurocerasus ‘Novita’). Denne robuste hækplante har store blade og er hurtigvoksende. Leveres med klump. Højde: 80-100cm.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Bærer frugt Bærer frugt
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
150 - 200
Maksimal højde i cm
250 - 300
Størrelse (måles ved levering)
80-100 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
Vinterhårdfør
Type rødder
Klump
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
3
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Busket, Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Novita'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Blomstrende plante, Bærer frugt
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 110,80 kr
  • 15+ 104,00 kr
  • 50+ 96,20 kr
  • 200+ 86,00 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Novita' er en meget populær hækplante. Haveejere holder meget af denne stedsegrønne busk, især fordi den har en kraftig vækst. Derudover sikrer plantens store blade afskærmet privatliv. Din have får en luksuriøs udstråling med laurbærkirsebær 'Novita', der ikke blot kan anvendes som hækplante, men også som solitærplante. Trives i næsten al havejord. Er desuden egnet til alle plantesteder. Hvad enten den anbringes i fuld sol eller i skygge: laurbærkirsebær 'Novita' klarer sig fantastisk. Leveres med klump. Højde: 80-100 cm.

Sådan planter du en laurbærkirsebær 'Novita' med klump

Hvis du bestiller din laurbærkirsebærhæk hos os, sender vi dig besked om, hvornår vi leverer dine hækplanter. Det er bedst at træffe alle forberedelser med hensyn til plantningen af din laurbærkirsebærhæk på selve leveringsdagen. Det vil sige: Rens jorden omkring hækken for ukrudt, ca. 50 cm omkring hækken til alle sider, og grav en rende, som planterne kan sættes ned i direkte efter leveringen. Vi leverer disse laurbærkirsebær 'Novita' med klump, så det er vigtigt, at de bliver sat i jorden så hurtigt som muligt efter levering. Vent ikke alt for længe, så kan rødderne udtørre og vil hækken muligvis tabe bladene.

Inden planterne bliver sat i jorden, råder vi dig til at prikke nogle huller i jorden, så det overskydende vand kan løbe væk. Laurbærkirsebær 'Novita' er nemlig en af de mange hækplanter, der ikke tåler, at rødderne står under vand i en længere periode. Tørre perioder er derimod ikke noget problem for laurbærkirsebær 'Novita', hvis bare den får tilstrækkeligt med vand. Det betyder, at jorden omkring hækken altid skal være nogenlunde fugtig. Derudover kræver en laurbærkirsebær 'Novita' minimal pleje. Den trives både i sol og skygge og tåler endda ret kalkrig jord eller luftforurening.

Et smukt ydre

Den største fordel ved laurbærkirsebær 'Novita' er måske, at den er så robust, men de fleste haveejere vælger denne laurbærkirsebærhæk på grund af det smukke ydre. Der er ikke mange andre hækplanter, der har så store, skinnende blade. Bladenes størrelse giver også en laurbærkirsebærhæk et meget mindre formelt udseende end de fleste andre, stedsegrønne hækplanter, men planten egner sig lige så godt som disse til en afskærmende hæk, der kan værne om dit privatliv. Din hæk er ikke længe om at nå op i den rette højde, for laurbærkirsebær 'Novita' vokser ca. en halv meter om året.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!