Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' Klump 150-175 cm Ekstra kvalitet

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
10% Rabat I indkøbsvognen
320,80 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') danner en ideel, hurtigvoksende, afskærmende hæk. Desuden er denne nemme, robuste plante også stedsegrøn! Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 150-175 cm høj og leveres med klump.
Vis mere Vis mindre
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Hurtig tæt, skærmer mod indkig Hurtig tæt, skærmer mod indkig
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
150-175 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
Klump
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
1.5
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Hurtig tæt, skærmer mod indkig
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 320,80 kr
  • 15+ 309,50 kr
  • 30+ 296,00 kr
  • 50+ 290,30 kr

Product Info

Er du på udkig efter en tæt forgrenet, afskærmende hæk uden indkig? Så er laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') ideel. Plant den i næringsrig, dræneret havejord, der er let fugtig. Du kan også anvende denne skyggebestandige, stedsegrønne laurbærkirsebærsort til beplantning under andre vækster. Laurbærkirsebær er hurtigvoksende og kræver derfor regelmæssig beskæring for at bevare formen. Planten tåler kraftig tilbageskæring. Giv den tilstrækkelig plads i haven, så væksten ikke hæmmes. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 150-175 cm høj og leveres med klump.

En afskærmende hæk har ikke nødvendigvis et formelt udseende

Haveejere, der er på udkig efter privatliv i haven, vælger ofte planter med små eller skællede blade eller nåle, der danner en snorlige, grøn “mur” omkring haven. Men en formel, stedsegrøn hæk er ikke den eneste, naturlige måde at værne om dit privatliv på. Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' har fx grønne blade på grenene året rundt, men da disse er ellipseformede og temmelig store, er en hæk af laurbærkirsebær netop smukkest, når den har en mere naturlig vækstform.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er særdeles velegnet til en høj hæk, der holder nysgerrige blikke ude. Planten har en tæt forgrening, især hvis du beskærer hækken regelmæssigt, og med en årlig vækst på ca. en halv meter når den hurtigt op i en betydelig højde. Med disse laurbærkirsebærplanter er du godt på vej, da de ved levering allerede har en højde på mellem 1,50-1,75 m. Du skaber en afskærmende hæk i haven på ca. 1-2 år.

Hurtigvoksende, men plejevenlig

I modsætning til mange andre hurtigvoksende hækplanter kræver laurbærkirsebær 'Rotundifolia' minimal pleje. Du behøver ikke at bekymre dig om en strømlinet vækst eller om der dukker nye skud op, hvilket kan være et problem med visse nåletræsarter. Det er mere end nok at beskære hækken én gang om året. Er hækken efter din mening ved at blive for høj eller bred? Så kan du give din laurbærkirsebærhæk en foryngelseskur og klippe den tilbage til ca. 40 cm over jorden.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' har også andre egenskaber, der gør den til en nem hækplante. Den stiller nemlig kun få krav til jordtype og plantested. Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' trives både i sol og skygge, og med hensyn til jordtypen kræver den kun, at jorden er veldræneret og ikke alt for kalkrig.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!