Sammenlign produkter
 1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Portugisisk laurbærkirsebær Klump 150-175 cm Ekstra kvalitet

Prunus lusitanica 'Angustifolia'
10% Rabat I indkøbsvognen
610,50 kr
Tilgængelig

Product Info

Denne 150-175 cm høje portugisiske laurbærkirsebær (Prunus lusitanica 'Angustifolia') leveres med klump. Den er stedsegrøn, nem at pleje og særdeles hårdfør. Planten danner på kort tid en tæt hæk uden indkig.
Vis mere Vis mindre
 • Blomstrende plante Blomstrende plante
 • Kompakt vækst Kompakt vækst
 • Lokker insekter til Lokker insekter til
 • Tiltrækker fugle Tiltrækker fugle
 • Bærer frugt Bærer frugt
 • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
150-175 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
Klump
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
2
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
10 - 25
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus lusitanica 'Angustifolia'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Kompakt vækst, Tiltrækker fugle, Blomstrende plante, Bærer frugt, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
10
 • 10+ 610,50 kr
 • 15+ 595,90 kr
 • 30+ 583,50 kr
 • 50+ 564,00 kr

Product Info

Portugisisk laurbærkirsebær (Prunus lusitanica 'Angustifolia') danner en flot, kompakt og afskærmende hæk uden indsyn. Denne 150-175 cm høje laurbærkirsebær leveres med klump. Da planten allerede er temmelig høj ved levering, har du på kort tid en hæk, der giver masser af privatliv. Planter med klump skal sættes i jorden direkte efter levering, så rødderne ikke tørrer. Pas dog på, hvis det er frostvejr. Denne stedsegrønne laurbærkirsebærsort trives overalt og er derfor egnet til diverse plantesteder – endda også i skygge. Let fugtig havejord er bedst. Portugisisk laurbærkirsebær er hårdfør og nem at pleje og beskære.

Perfekt til en mere formel laurbærkirsebærhæk

Kan du godt lide en laurbærkirsebærs udseende, men foretrækker du en lidt mere formel hæk, der samtidig kræver mindre vedligeholdelse? Så er portugisisk laurbærkirsebær den perfekte hækplante for dig. Snorlige og formel vil en hæk af portugisisk laurbærkirsebær dog aldrig blive. Det er plantens skinnende blade for store til. Men hvis du ønsker en hæk, der befinder sig nogenlunde midt mellem en lige hæk og en hæk med en mere naturlig udstråling, så er portugisisk laurbærkirsebær ideel. Du vil heller ikke komme til at bruge ret meget tid på beskæring, for en portugisisk laurbærkirsebær vokser kun 15-30 cm om året.

Det betyder, at portugisisk laurbærkirsebær kun kræver minimal pleje. Dog vil planterne de første år efter plantning kræve ekstra opmærksomhed. De unge laurbærkirsebærplanter er nemlig ret sarte i begyndelsen, og det er derfor vigtigt at sørge for, at jorden omkring hækken holdes godt fugtig. Dog ikke for fugtig, for så rådner planternes rødder, men tilstrækkelig fugtig til, at planterne får nok vand fra jorden. Når planterne har etableret sig, har de brug for mindre vand, men hold altid jorden omkring hækken fugtig.

Plantning af portugisisk laurbærkirsebær: Hvad skal jeg være opmærksom på?

Kigger vi på hvilke krav, en portugisisk laurbærkirsebær stiller til voksestedet, er der mange fællestræk med det nærmeste familiemedlem: laurbærkirsebær. Portugisisk laurbærkirsebær trives ligesom denne stedsegrønne hækplante i næsten enhver veldræneret jordtype. Der er et par små forskelle. En laurbærkirsebær tåler bedre tørke og et plantested med meget vind, portugisisk laurbærkirsebær modstår bedre frost og en sur eller tør jordbund. Med hensyn til sollys er det ligegyldigt hvor du planter en hæk af portugisisk laurbærkirsebær: den trives lige så godt i sol som i skygge.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!