Sammenlign produkter
 1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Portugisisk laurbærkirsebær Klump 80-100 cm Ekstra kvalitet

Prunus lusitanica 'Angustifolia'
10% Rabat I indkøbsvognen
201,40 kr
Tilgængelig

Product Info

Portugisisk laurbærkirsebær danner en elegant, afskærmende hæk, der er stedsegrøn, hårdfør, robust og nem at pleje. Planten har en luksuriøs udstråling. Denne portugisiske laurbærkirsebærplante er 80-100 cm høj og leveres med klump.
Vis mere Vis mindre
 • Blomstrende plante Blomstrende plante
 • Kompakt vækst Kompakt vækst
 • Lokker insekter til Lokker insekter til
 • Tiltrækker fugle Tiltrækker fugle
 • Bærer frugt Bærer frugt
 • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
80-100 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
Klump
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
3
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
10 - 25
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus lusitanica 'Angustifolia'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Kompakt vækst, Tiltrækker fugle, Blomstrende plante, Bærer frugt, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
10
 • 10+ 201,40 kr
 • 15+ 190,10 kr
 • 50+ 176,00 kr
 • 200+ 168,10 kr

Product Info

Portugisisk laurbærkirsebær (Prunus lusitanica 'Angustifolia') danner smukke, robuste hække, der skærmer for indkig. Plant den i sol eller skygge, helst i en let fugtig, næringsrig jordbund. Undgå våde fødder. Vær opmærksom på, at hækplanter med klump skal sættes i jorden så hurtigt som muligt efter levering. Denne laurbærkirsebærsort tåler skygge, er nem at pleje og har en skøn udstråling. Den er stedsegrøn og pynter i haven året rundt. Denne portugisiske laurbærkirsebærplante er 80-100 cm høj og leveres med klump.

En luksuriøs laurbærkirsebærhæk med høj prydværdi

Portugisisk laurbærkirsebær hører til samme plantefamilie som laurbærkirsebær (Prunus laurocerasus)og har derfor mange af de samme gode egenskaber. De skinnende blade fx, der giver portugisisk laurbærkirsebær en yderst luksuriøs udstråling. Begge sorter er desuden stedsegrønne hækplanter med tæt forgrening, hvilket gør dem perfekte til en afskærmende hæk. Portugisisk laurbærkirsebær vokser noget langsommere end de større laurbærkirsebærsorter – ca. 15-30 cm om året – men den er derfor også bedre egnet til en formel laurbærkirsebærhæk. Regelmæssig beskæring er ikke nødvendig, med én årlig beskæring holder du din portugisiske laurbærkirsebærhæk fint i form.

I modsætning til de fleste andre laurbærkirsebærsorter har portugisisk laurbærkirsebær en dekorativ blomstring. De ovale, hvide blomsterklaser i maj-juni er ikke så store, men vil lokke mange sommerfugle og bier til og bringe ekstra liv i haven. Efter blomstringen sætter portugisisk laurbærkirsebær røde-sortlilla frugter, som havens fugle er vilde med. Mange haveejere skønner også på de mørkrosa grene. Portugisisk laurbærkirsebær bringer på denne måde variation i haven året rundt.

Hvor kan du plante din portugisiske laurbærkirsebær

Portugisisk laurbærkirsebær er ikke krævende med hensyn til jordtype og voksested. Den trives i forskellige jordtyper som fx sur og kalkholdig jord, som laurbærkirsebær har problemer med. Vær dog opmærksom på, at jorden omkring din portugisiske laurbærkirsebærhæk er fugtig, i hvert fald de første år efter etablering. På den måde sikrer du, at planterne udvikler sig til en robust hæk. For meget vand er heller ikke godt, for i så fald kan der opstå rodråd. Med hensyn til voksestedet skal du bare passe på, at din portugisiske laurbærkirsebærhæk ikke får for meget vind

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!