Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Færdighæk

Haekplanteronline.dk tilbyder færdighæk i forskellige varianter. Vi tilbyder både små og store hækelementer, afhængigt af den størrelse, hækken skal have. Vores færdighække fås i mange forskellige arter. Du kan eksempelvis vælge mellem bøg, avnbøg, flere sorter af laurbærkirsebær, taks, thuja, vedbend og en del andre arter.

Færdighække er hække der giver afskærmning med det samme. Store hækelementer skal plantes ud i haven, mens små hækelementer kan plantes i både haver og altankasser eller blomsterkasser.

Fordele:

  • Du får en smuk, tæt hæk med det samme.
  • Kan plantes året rundt (medmindre det fryser).
  • Der er mulighed for at kombinere forskellige elementer.

Færdighæk - hurtig, nem, effektiv

Færdighækken - en effektiv løsning til den hårdtarbejdende dansker. Har du ikke tid nok til at etablere en ny hæk? Så er færdighækken til dig. I dag er der så mange haveejere, der har opdaget fordelene ved denne fuldt færdigvoksede hæk, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af sorter og størrelser. Tag bare et kig på færdighæk-kategorien og overbevis dig selv. Der findes ikke en hurtigere og lettere løsning end færdighæk-konceptet. Vi har færdige hække af taks, bøg, avnbøg, liguster, laurbærkirsebær, thuja og meget mere. 

Men hvad med prisen? En færdighæk er markant dyrere end almindelige hække, hvor det kan vare flere år, før hækken når helt op. Det meste af arbejdet bliver gjort for dig på planteskolen, og det er ikke gratis. Man skal altid veje fordelene op mod ulemperne, og prisen er ikke det eneste argument her. Skal du ikke plante mere end et par meter hæk, så kan det være fornuftigt at plante færdighæk, men den kan også anvendes til at reparere huller i en gammel hæk, der ikke længere dækker for indsyn.

Færdighæk

Køb færdighæk på Haekplanteronline.dk

Hækplanter fås i mange varianter på Haekplanteronline.dk, men de fleste af disse planter kræver tid til at vokse efter plantningen. En færdighæk er klar til brug og danner en tæt hæk med det samme. Det er netop den egenskab, der gør færdighække så attraktive. En færdighæk er noget dyrere end en almindelig hæk, men tid er også penge: ellers må du vente i årevis, indtil hækken er vokset ordentlig til. Ved at bestille færdighæk, får du straks den hæk, du har brug for. Vi ser at kunderne også er klar over det: færdighække er blevet stadig mere populære.

Ønsker du at bestille færdighæk? Bestillingsprocessen adskiller sig ikke fra de almindelige hække: du vælger blot den hækplante, der passer dig og beregner hvor mange hækelementer du skal have pr. løbende meter, hvorefter bestillingen kan bekræftes. Haekplanteronline.dk leverer hurtigt, og selvsagt giver vi dig besked om, hvornår hækken vil leveres. Så kan du allerede starte forberedelserne og gøre haven klar til din nye færdighæk!