Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær

Laurbærkirsebær (eller: kirsebærlaurbær, latinsk navn: prunus laurocerasus) er et ganske populært valg af hæk, især for dem, der ikke vil have en hæk af nåletræer. Alle sorter af kirsebærlaurbær er hårdføre og tåler temperaturer fra -15 ned til -20°C, afhængig af sorten. De fleste sorter, der sælges som hækplante er hurtigvoksende (op til 40-50 cm pr år). Især laurbærkirsebær Rotundifolia har den fordel, at der kun behøves få planter per løbende meter, da denne sort vokser i bredden.

Til små haver anbefaler vi lave, langsomtvoksende arter af kirsebærlaurbær. Andre sorter tager nemlig for meget plads i haven. Populære lavtvoksende og kompakte sorter af laurbærkirsebær er eksempelvis ‘Otto Luyken’ og ‘Zabeliana’.

Vis som Gitter Liste

13 varer

Vis
pr. side
Sorter efter

Laurbærkirsebær som hæk

Laurbærkirsebær som hæk

 

Laurbærkirsebær kaldes også for kirsebærlaurbær og er en direkte oversættelse fra det latinske ord laurocerasus. Den første betegnelse på planten er lidt mere bogstavelig og kan dermed betragtes som den rigtige. Alligevel er der mange, der siger kirsebærlaurbær og derfor siger vi også kirsebærlaurbær en gang imellem. Hos os kan du bestille hæk af både laurbærkirsebær og kirsebærlaurbær, men det handler altså om samme plante. Naturligvis får du selv bestemme, hvilket ord du ønsker at bruge!

Den stedsegrønne laurbærkirsebær er specielt velegnet til hæk. Hække af kirsebærlaurbær gror hurtigt, bliver både brede og store og danner en yndefuld og tæt hæk. Afskærmning, ro, skønhed: laurbærkirsebær giver meget og kræver lidt. Dette er en nem plante der står grøn hele året og klarer sig godt i det danske klima. Laurbærkirsebær er prikken over i’et i din smukke have – med lidt hjælp fra Haekplanteronline.dk!

Køb laurbærkirsebær på Haekplanteronline.dk

Køb laurbærkirsebær på Haekplanteronline.dk

Det er nemt at købe laurbærkirsebær over Haekplanteronline.dk. Vi modtager positiv feedback fra vores kunder på den nemme måde at bestille varer fra vores webshop, hvor du for eksempel kan beregne hvor mange planter du skal bruge pr. meter hæk. Dette er specielt vigtigt for laurbærkirsebær - en plante der vokser kraftigt i bredden. Det afhænger meget af sorten hvor hurtigt planten breder samt vokser i højden. 

Hvis du ønsker at købe laurbærkirsebær online, så er Haekplanteronline.dk sandsynligvis den første leverandør du finder online. Gennem årene har vi opbygget et godt ry og navn, og det er noget vi er stolte af. Med hver bestilling forsøger vi, at beskytte vores gode navn og rygte ved at yde den bedste kvalitet og hurtig service. Har du kommentarer eller spørgsmål, så skriv til os. Haekplanteronline.dk arbejder kontinuerligt for at øge vores kvalitet.