Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Løvfældende hækplanter

Der er tale om løvfældende hækplanter når planterne ikke er (fuldt) stedsegrønne. Det betyder, at de taber bladene om vinteren eller i løbet af året. Tidspunktet, hvor planten taber bladene og skyder nye blade varierer en del fra art til art. Løvfældende hækplanter er meget populære på grund af deres smukke blade og flotte blomster.

Vis som Gitter Liste

18 varer

Vis
pr. side
Sorter efter

Løvfældende hækplanter til haven

Løvfældende hækplanter til haven

Løvfældende hækplanter er måske et begreb, der kan fremkalde ubehagelige følelser. Det aspekt, der understreges her, er jo at planten ‘fælder’ noget, og det minder os mest af alt om nøgne grene. Heldigvis ved vi bedre, her på Haekplanteronline.dk! Løvfældende hækplanter ser vi som ’avantgarden’ af planteriget. Vi kan godt lide disse planter – ikke på trods af, men på grund af at de skifter farve hver årstid, og lyser så flot op i haven med deres dejlige blomster og pragtfulde farver. Løvfældende hækplanter - en stor fornøjelse.

Vil du også have løvfældende hækplanter i din have? Sædvanligvis blandes disse planter med en række stedsegrønne planter. En sådan blanding skaber en meget varieret, smuk have. Løvfældende hækplanter skifter farve med årstiderne, så du kan glæde dig over deres smukke efterårsfarver og typiske, åbne struktur om vinteren. Hvis de plantes sammen med andre planter, gør de haven til et livligt, iøjnefaldende og spændende sted. Din have vil tiltrække sig en masse opmærksomhed og du kan nyde dit køb i lang tid frem!

Køb løvfældende hækplanter på Haekplanteronline.dk

Køb løvfældende hækplanter på Haekplanteronline.dk

Vores webshop gør det muligt at købe løvfældende hækplanter online. Vores webside er fuld af information om hækplanter og giver en god idé om, hvad du kan dekorere og pynte din have med. I denne kategori vil du, udover de almindelige løvfældende planter såsom navr, avnbøg, spiræa og sommerfuglebusk, også finde arter som bøgehæk og liguster, der også ændrer sig med årstiderne, men sjældent taber bladene. Tag gerne et kig omkring på websiden!

Det er blevet stadig mere almindeligt at købe hækplanter online. Haekplanteronline.dk så allerede tidligt, at der var behov for online salg af hækplanter og at branchen kunde opnå gode resultater ved at sælge hækplanter på nettet. I dag er vi en stor, velkendt leverandør af hækplanter. Folk ved hvor de har os - hvad enten det nu handler om løvfældende hække eller et af vores andre produkter! Stadig flere haver i Europa prydes med vores hækplanter. Og det er noget at være stolt over!