Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Thuja

Der findes mange forskellige arter af thuja (eller: tuja). De sorter, der er taget ind i sortimentet på Haekplanteronline.dk, egner sig specielt godt til en tæt hæk. Thujaer er meget hårdføre og lette at holde. Desuden er planterne helt fordringsløse med hensyn til vækstforholdene. Thuja vokser ca. 20-30 cm om året. Disse egenskaber gør thuja til en ideel hækplante for en stor del af vores kunder.

Thuja som hæk

Køb thuja som hæk

 

Mange ser thuja som en klassisk hækplante. Den væsentligste årsag til dette er, at de har set så mange thujahække i deres liv. Thujaer besidder en række egenskaber, som gør dem udmærket som hækplante: de er grønne både forår og efterår, modstandsdygtige overfor sygdomme, hurtigvoksende og endda nemme at beskære... Thuja ligner taks her, men til forskel fra denne populære hækplante skal ikke thuja beskæres for kraftigt. Det behøver dog ikke være en ulempe: det er nemt at beskære thuja ordentligt med lidt øvelse og måske lidt hjælp fra online vejledninger. Pas på, at du ikke klipper for meget væk - hvis du klipper tilbage til det gamle ved vil der ikke komme nye blade på de nøgne grene.

 Thuja er en hækplante, der appellerer til fantasien. Mange mennesker ser thuja som symbol på livet, især på grund af dens kraftige vækst og stedsegrønne nåle. Thuja er stærk og vital, og ikke mindst trofast: en thujahæk kan blive en hjørnesten i din have, en hæk, som du altid kan stole på og holder sig frisk i årevis uden meget pleje. Thuja er helt enkelt en problemfri hækplanter, der har alt, hvad man kan ønske sig af en hækplante. Det er derfor ikke så mærkeligt, at vores kunder også synes godt om thuja!  

Køb thuja på Haekplanteronline.dk

Thuja er én af de hækplanter, du kan købe i vores webshop. Vi har flere forskellige sorter i shoppen, og de er allesammen rigtige hækplanter, hvilket vil sige, at de har netop de egenskaber en god hækplante skal have. Thuja er måske en typisk, hurtigvoksende hækplante, der som forventet behøver ret meget beskæring, men man skal huske, at det er besværet værd: de thuja-sorter, der sælges i vores webshop har nemlig de smukkeste former og danner hurtigt en flot, tæt hæk på ca. 2 meter høj.

Hvad er så grunden til, at thuja udmærker sig som hækplante? Det er ikke nogen tilfældighed. Thuja er en art af træ, der oprindeligt stammer fra USA, hvor den er ret sjælden nu til dags. Den blev opdaget som hækplante for nogle årtier siden og man begyndte at fremavle nye sorter ud fra den oprindelige. Mange af disse nye sorter har deres oprindelse i Holland, hvor der var nogle avlere, der beskæftigede sig med forædlingsarbejdet af dette smukke træ. I dag findes der mange nye sorter, men de gamle - især ‘Brabant’ og ‘Smaragd’ - er stadig mindst lige så populære som de var dengang, de først erobrede markedet.

Når kunder køber thuja hos os stoler de selvfølgelig på vores kvalitet og service. Vores kunder vender tilbage igen og igen, da de mener, det er både sikkert, billigt og sjovt at handle planter hos os. Vi vil vise kunderne, at vi er tilliden værd. Man kan sige at hækplanter som thuja er en inspirationskilde for os, da vi ikke kun leverer hurtigt, men også er pålidelige, ligesom hækplanten thuja. Vores service er lynhurtig og du får planterne tilsendt inden for kun få dage. Vi samarbejder med dygtige transportfirmaer, der kan deres arbejde. Vi sørger for, at planterne leveres ud så hurtigt som muligt, hvorefter transportfirmaet overtager pakken/pallen og sørger for, at hækplanterne kommer friske frem uden unødig ventetid. Vi udvælger kun de bedste planter til dig og tilbyder dem så til gunstige priser. Vi mener, at alle skal have råd til hækplanter. Typisk Haekplanteronline.dk!