Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Blandet hæk

Hække består i reglen af kun én art af hækplanter. Det skaber en smuk hæk, der giver haven en rolig atmosfære, men nogle mener at en sådan hæk ser lidt for massiv og 'mørk' ud. Men mere variation kan også gavne haven. Stadig flere kunder vil have en blandet hæk, hvor forskellige arter blandes sammen til én (meget smuk) hæk. Med en blandet hæk vil du få et spændende sammensurium af farver, nuancer og former, der blomstrer året rundt. Køb blandet hæk nemt og enkelt på Haekplanteronline.dk.

En blandet hæk er faktisk en have i sig selv. Eksperterne fra Haekplanteronline.dk har gjort sit bedste for at finde de smukkeste planter til vores blandede hække. Resultatet er en vifte af nøje udvalgte kombinationer som vi nu tilbyder i vores webshop. Hver blandet hæk har sin egen karakter og charme. En blandet hæk er et meget naturligt valg, og er en stor fornøjelse for både mennesker og fuglelivet. 

Hække ændrer sig i løbet af året, i takt med årstiderne: sommer, efterår, vinter og forår følger hinanden. En velsammensat blandet hæk viser årstidernes gang så godt og smukt som muligt. Man kan vælge mellem blandede bøgehække, stedsegrønne hække og meget mere. Hækkens yndefulde metamorfoser og iøjnefaldende farver sørger for, at hækken aldrig bliver kedelig.

Blandet hæk

Køb blandet hæk på Haekplanteronline.dk

Blandede hække har deres egen plads i webshoppen, men de skiller sig ikke ud fra vores andre produkter: en blandet hæk kan bestilles lige så nemt som vores andre hækplanter. Din hæk leveres hurtigt og kan plantes i haven med det samme. Så vil du snart få en farverig, helt afbalanceret blandet hæk.

Blandede hække leveres som et sæt. Det betyder, at du vil få tilsendt nok hækplanter til at plante den ønskede hæk. For hvert produkt er der angivet, hvor mange meter af haven, der kan beplantes med hækplanterne. Du behøver dermed ikke selv beregne, hvor mange planter du har brug for – vi har gjort det for dig! En blandet hæk er prikken over i’et til din have.