Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Liguster

Ligustrum (dansk navn: almindelig liguster eller blot liguster) hører til de hurtigst voksende hækplanter i verden. De bløde blade giver planten et venligt udseende. Ligusterhække er meget nemme at beskære. Hård frost kan få ligusterhækken til at tabe bladene, men den skyder igen til foråret. Ligusterhække blomstrer med små, hvide blomster. De små blomster inde i hækken er normalt ikke synlige, fordi de grene, der bærer blomsterne generelt klippes væk. Store ligusterhække gavner fuglelivet og tiltrækker også andre dyr, der søger beskyttelse i hækken.

Liguster som hæk

Liguster som hæk

Der kan nævnes flere årsager til, at liguster er blevet en af ‘klassikerne’ blandt hækplanter. Først og fremmest er liguster en smuk plante at se på med sine bløde, dybgrønne blade og tætte grene. Men det, der får liguster til at skille sig ud fra vores andre hækplanter er fremfor alt plantens hurtige tilvækst. I nye bydele og offentlige parker er ligusterhække meget almindelige, da planten kan danne en tæt hæk på kort tid.

De ligusterhække, der forhandles på Haekplanteronline.dk, er udvalgt på grund af deres blade: de planter, der bevarer bladene vinteren over er generelt de bedste hækplanter. Nogle sorter af liguster mister løvet, men andre gør det ikke, og det er disse vi har valgt at sælge i vores webshop. Vores ligusterhække er enten stedsegrønne eller delvis stedsegrønne. Vi har dog lagt dem under kategorien ‘løvfældende hækplanter’, da der er risiko for, at liguster mister bladene ved ekstrem kulde.

Køb ligusterhæk på Haekplanteronline.dk

Skal du købe ligusterhæk? På Haekplanteronline.dk tilbyder vi de smukkeste hækplanter, og altid til konkurrencedygtige priser. Ligusterhækken er et af de mest populære produkter i vores online shop. Liguster er en yndet plante blandt vores kunder, en hækplante som man kan stole på. Ligusterhækken er både klassisk, trofast, robust og smuk. Køb din ligusterhæk hos os ved at klikke på produktbillederne ovenfor.

Køb ligusterhæk på Haekplanteronline.dk - det er sikkert og nemt. Service og kvalitet udgør en central del af vores virksomhed. Vi vil sørge for, at kunder, der køber ligusterhæk online, får de bedste hækplanter, der fås! Og sådan er det med alle de produkter, der sælges på Haekplanteronline.dk – vi skiller os ud fra mængden med rimelige priser, gode produkter og et godt forhold til vores kunder. Skriv gerne til os og fortæl, hvad du synes om din ligusterhæk.