Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Stedsegrønne hækplanter

Stedsegrønne hækplanter er kendetegnet ved, at de beholder de grønne blade vinteren over. Hækken forbliver altså tæt hele året igennem og kan bruges som hegn rundt om haven. Haekplanteronline.dk tilbyder dig et bredt udvalg af stedsegrønne hækplanter, eksempelvis forskellige sorter af prunus (laurbærkirsebær), ilex (kristtorn) og pyracantha (ildtorn).

Vis som Gitter Liste

2 varer

Vis
pr. side
Sorter efter

Stedsegrønne hækplanter til haven

Stedsegrønne hækplanter til haven

Efterspørgslen efter stedsegrønne hækplanter er meget stor på Haekplanteronline.dk. Danskerne elsker det grønne og vil helst holde deres have grøn hele året igennem. Det er dermed ikke overraskende, at der findes mange haver i Danmark med de skønneste stedsegrønne hækplanter. Det er vi meget glade for – især når vi ser, at disse hækplanter er blevet købt hos os! På denne måde bidrager vi aktivt til et grønnere Danmark!

Stedsegrønne planter er ikke særdeles almindelige i den danske natur. Taks – en nåletræsart – er for eksempel hjemmehørende. Ellers findes der også andre plantearter der ikke mister løvet, som for eksempel bøg. I reglen er de dog ikke stedsegrønne, da bladene skifter farve i efteråret. Stedsegrønne hækplanter er derfor typisk ikke-hjemmehørende arter, og de er ganske sjældne i den danske natur. En have med stedsegrønne planter gør nabolaget smukkere!

Køb hækplanter på Haekplanteronline.dk

Køb hækplanter på Haekplanteronline.dk

I vores webshop kan du købe stedsegrønne hækplanter online. Afhængig af sorten er det muligt at bestille hækplanterne året rundt eller bare i den periode, de skal plantes. Mere information om dette finder du i produktbeskrivelserne. Vi gør vores yderste for at tilbyde stedsegrønne hækplanter i højeste kvalitet i vores webshop. Vi indkøber planterne fra velrenommerede planteskoler. Desuden vælger vi kun de produkter og plantearter, som vi selv er begejstrede for. Kun på den måde kan vi være helt sikre på, at du vil være lige så entusiastisk som os.

Det er meget enkelt at bestille stedsegrønne hækplanter i vores webshop Haekplanteronline.dk. For hver plante finder du en menu, hvor du kan beregne hvor mange planter, der skal plantes pr. løbende meter. På den måde kan du bestille præcis det antal planter som du har brug for. Selvfølgelig kan du også vælge netop den plante som passer dig: på Haekplanteronline.dk er der meget at vælge imellem! Vi har noget til enhver smag.

Stedsegrønne hækplanter danner en dejlig grøn ramme hele vejen rundt om haven. For nogle sorter tager det dog ganske lang tid inden de er vokset ordentligt til. Vil du springe ventetiden over og have en stedsegrøn have med det samme? Så kan det være en god idé at vælge en af vores færdighække, der med det samme – lige efter leveringen – danner en tæt hæk rundt om haven.