Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Liguster online

Liguster online

Liguster online - vores koncept

Liguster er en nem, flot og almindelig plante, der fås på mange havecentre, men det er ikke den nemmeste og billigste måde. Haekplanteronline.dk er en online butik eller havecenter og sælger liguster online. Vi forhandler hækplanter der indkøbes hos dygtige avlere der alle passer deres arbejde, hvilket er en garanti for, at planterne er af høj kvalitet. Ved at sælge liguster online i vores webshop kan vi klippe alle fordyrende led som agenter, grossister og fysiske butikker væk, og det kommer kunden til gavn. Hækplanter fås derfor ikke billigere end på Haekplanteronline.dk, hvor planterne kommer direkte fra producenten!

Hækplanteronline.dk startede med at sælge hækplanter online for mange år siden. Vi har siden da udvidet vores sortiment år for år. I dag forhandler vi mere end 200 sorter og arter på Haekplanteronline.dk, og liguster er én af disse. Liguster er en meget populær plante i Danmark og en af de mest solgte arter nogensinde. Vi vil løbende opdatere sortimentet af hækplanter for at imødekomme kundernes behov. Det gør vi også med den flotte hækplante liguster - i vores udvalg vil du derfor finde en række sorter, der egner sig fremragende til hæk.

Liguster - stedsegrøn og flot

Liguster - stedsegrøn og flot

Liguster er en elsket haveplante med mange muligheder. Liguster er en halvstedsegrøn busk, der kun taber bladene i strenge vintre. Det meste af tiden står den frisk og grøn i haven med bladene på. Den har helrandede, elliptiske blade, som har en mørkegrøn farve og føles læderagtige. Blomsterne er hvide og kommer i juli, og deres søde og stærke duft er ikke til at tage fejl af. Blomsterne folder sig ud fra violet-grønne knopper, der er med til at gøre det hele flot og farvestrålende. Det er derfor vi har valgt at tage denne dejlige plante ind i online-sortimentet på Haekplanteronline.dk.

For at opnå en god, tæt hæk skal man plante mindst 4 planter pr. meter hæk. Vælger du at købe små planter, så skal du bruge op til 6 planter. Det er op til dig at vælge hvad der passer dine behov bedst. Foretrækker du billige planter, så har vi planter på mellem 20-30 cm. Der vil gå nogle år før hækken har nået sin endelige højde, så det kan være fornuftigt at vælge noget højere planter for at få en tæt hæk på kort tid.

Hæk af liguster

Hæk af liguster

Mange kunder beslutter sig for at plante ligusterhæk. Ligusterhække er meget almindelige, og det er derfor liguster, eller mere præcist sorterne ligustrum vulgare (almindelig liguster) og ligustrum ovalifolium (storbladet liguster), ofte kaldes for hæk-liguster. Liguster (eller ligustrum på Latin) har en opret vækstform, er meget nem at beskære og gavner naturen, da mange dyr søger beskyttelse i hækken eller spiser af bærrene, bladene og blomsterne. Den er modstandsdygtig over for forurening og derfor særdeles velegnet til hække som plantes i byen.

Liguster har en lang historie bag sig som byhæk. Den skønne liguster har været et kendt syn i England siden det 19. århundrede, hvor man plantede masser af liguster i byerne, der var meget forurenede dengang. Der var kun få hækplanter dengang, der kunne tåle de svære forhold. Industrien (og dermed luften) er blevet renere med årene efterhånden som man skiftede til renere teknologi. Ligusteren er stadig en af de mest anvendte hækplanter, såvel i Danmark som i andre lande i Europa, derunder England.