Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Berberis

Berberis er en planteslægt, der omfatter ca. 450-500 arter af både løvfældende og stedsegrønne buske med tornede skud på ca. 0.5-4 meter i højden. Slægten er hjemmehørende i Europa, Asien, Afrika, Nordamerika og Sydamerika. Berberis-arter anvendes ofte til hæk, især på grund af deres yndefulde blade, gule blomster og røde eller mørkeblå bær. Derudover egner de sig godt som beskyttelse mod indbrud: tornene er et effektivt afskrækningsmiddel. I Danmark er der forbud mod arten berberis vulgaris (almindelig berberis). De løvfældende arter af berberis (som for eksempel hæk-berberis eller berberis thunbergii) er kendetegnet ved deres smukke efterårsfarver. Bladene af disse arter skifter farve til rosa eller rød inden de falder af.

Vis som Gitter Liste

2 varer

Vis
pr. side
Sorter efter

Berberis som hæk

Berberis som hæk

Hæk-berberis (eller: berberis thunbergii) er en art af berberis. I vores webshop finder du kun en kategori af berberis: berberis thunbergii, en løvfældende art. Det er den eneste art vi kan forhandle i Danmark som følge af forbuddet. Stedsegrønne arter kan således desværre ikke fås i vores webshop.

Berberis (thunbergii) er oprindeligt ikke hjemmehørende i Europa og forekommer i Danmark kun i forvildet form. Hæk-berberis er en løvfældende busk, så den er ikke velegnet til alle typer hæk. En stor fordel ved denne plante er, at den trives godt i Nordeuropa samt er tilpasset vores klima. Hæk-berberis trives også godt i Danmark og behøver ikke meget pleje som hæk. Det er noget, der gør berberis til en udmærket hækplante. Det er en smagssag om berberis skal være din yndlingshækplante, men der er i al fald ingen tvivl om, at denne hækplante har mange kvaliteter.

Køb Hæk-berberis på Haekplanteronline.dk

Vi gør det gerne nemt for dig at købe hæk-berberis i vores webshop. Vi finder det meget vigtigt at websiden har en klar struktur. Haekplanteronline.dk investerer både tid og penge i at gøre vores kunders shoppingoplevelse endu bedre. Du kan kigge på berberis-arterne på billederne ovenfor. Det siger sig selv, at der findes mange forskellige hækplanter, men hos Haekplanteronline.dk satser vi på kvalitet, så du altid vil få det bedste, der findes.

Vælger du at købe hæk-berberis, så får du en hæk, der vil forskønne din have med sit flotte udseende. Hæk-berberis pryder haven på en helt charmerende måde - årstid efter årstid. De smukke efterårsfarver er en særpræget oplevelse, udover det sædvanlige. Bærrene egner sig udmærket til at sylte, men du kan også bruge dem til at lave mad med. Hæk-berberis er et godt køb med sine smukke farver, dufte og smag. Vi anbefaler: køb hæk-berberis på Haekplanteronline.dk!