Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Bøgehæk (bøg)

Fagus sylvatica (bøg) er meget populær som hæk. Hvem kender ikke bøgehækken? Bøgens popularitet skyldes blandt andet dens smukke blade, der hænger på busken hen over vinteren i vissen tilstand. Der findes både en grøn og en rød variant. Det bedste tidspunkt at plante bøgehæk på er i løbet af vinteren, hvor priserne er på det laveste niveau, da planterne kan leveres med bare rødder. Når vinteren er overstået kan vi bare levere planterne i krukker, så priserne bliver betydeligt højere. Man kan vælge at plante en dobbelt række eller en enkelt række. Fordelen ved en dobbeltrække er, at den vil skabe en smuk og tæt hæk på kortere tid end en enkelt række. Bøg trives godt i sandjord, hvis blot den ikke er for fugtig. Skal du plante en lignende hæk i vandlidende lerjord er det en god idé at købe carpinus betulus (avnbøg).

Vis som Gitter Liste

2 varer

Vis
pr. side
Sorter efter

Bøg som hæk

Bøg som hæk

Ikke alle er klar over, at bøg kan være en hækplante. Bøg forbindes for det meste med høje træer, men bøgehække er faktisk helt almindelige. Bøgehækken ses ikke kun i mange haver, den er også et almindeligt syn i offentlige parker i byer. Denne hækplante har en række gode egenskaber. Bøg trives fint i Danmark og passer næsten sig selv, idet den hører hjemme i vores natur.

For at bøgen skal forblive en hækplante og ikke vokse ud til et stort skovtræ skal du beskære planten regelmæssigt. Bøg vil danne en tæt hæk, der tåler kraftig vind. De visne blade bliver siddende på grenene hen over vinteren, så hækken dækker for indsyn hele året. De dejlige, varme efterårsfarver er et smukt syn. I foråret sætter hækplanterne nye blade, der fortrænger de gamle, så bøgehækken er fyldt med liv igen!

Køb bøgehæk på Haekplanteronline.dk

Køb bøgehæk på Haekplanteronline.dk

Det er en fornøjelse at købe bøgehæk på Haekplanteronline.dk. Takket være vores koncept kan du nemt bestille din bøgehæk online hjemme fra lænestolen. De tydelige billeder på websitet hjælper dig med at træffe det rigtige valg. Haekplanteronline.dk garanterer den højeste kvalitet ned til mindste detalje. Hos os finder du hække som vi selv er stolte af. For at bøgehækken skal få den ønskede form kan du nemt og nøjagtigt beregne på vores website hvor mange planter du skal bruge pr. løbende meter.

Du kan nemt og hurtigt bestille bøgehæk på Haekplanteronline.dk. Vi garanterer, at bøgene leveres så hurtigt som muligt. De kunder, der køber bøgehæk hos os, kan nyde deres lille bøgehæk indenfor få dage efter bestillingen. Naturen tager sig af resten: planterne vil slå rod og skabe en tæt, kompakt hæk. Sådan bliver bøge til hækplanter - med lidt hjælp fra Haekplanteronline.dk!