Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Nåletræer

De nåletræer, der vises herunder, er alle meget velegnede til hæk. Haekplanteronline.dk tilbyder både grønne, gule og blå nåletræer, så du altid kan finde noget som passer til din have. Beskæring af nåletræer er meget vigtig for plantens udvikling. Vil du få en fin, tæt hæk, skal nåletræerne beskæres mindst én eller to gange om året. Hvis du ønsker at beskære nåletræerne kun en gang om året, så anbefaler vi at gøre det i begyndelsen af august, men pas på med direkte sol, som kan skade planten. Det allerbedste er at beskære nåletræet to gange om året, lige efter den første vækstperiode (i juni) og lige før den anden vækstperiode (i begyndelsen af august). Vores sortiment indeholder følgende hæk-nåletræer: taks, thuja, vandgran, ædelcypres og leylandcypres

Nåletræer som hæk

Nåletræer som hæk

 

Hvem kender ikke nåletræer? Overalt i verden bruges nåletræer som hækplante i haver og parker. De er værdsat for deres pålidelighed: de fleste arter forbliver grønne året rundt. Også nåletræernes ‘bløde’ karakter er en fordel: nåletræer stikker ikke. Derudover er disse hækplanter både børnevenlige, smukke samt har en tæt vækstform, hvilket har gjort at nåletræer i dag er meget populære og almindelige hækplanter.

For mange folk er nåletræer nok synonyme med hækplanter. Selvom vi hos Haekplanteronline.dk ikke er helt enige i det – vi synes godt om alles vores hækplanter – må vi indrømme at nåletræer er særlige nok til at fortjene en egen kategori i webshoppen. Vi er glade for at kunne give denne hækplanteart den opmærksomhed den fortjener. Det er helt sikkert, at en smuk, grøn hæk af nåletræer i haven vil vække opsigt!

I kategorien nåletræer kan du se, at der findes flere arter af nåletræer. Der findes ikke kun én type nåletræ. Hos os finder du klassiske planter, såsom leylandii, taks, ædelcypres og thuja, men også en speciel art af nåletræ der ikke er vintergrøn: den smukke vandgran. Masser af valg på Haekplanteronline.dk!

Køb nåletræer online

På Haekplanteronline.dk kan du bestille nåletræer online. Planterne leveres selvfølgelig hjemme hos dig. Det er således ikke nødvendigt at hente hækplanterne et eller andet sted eller at tage til havecentret. Du kan altså blive hjemme og tage shoppeturen online! Det er så nemt at handle på nettet! Haekplanteronline.dk er en erfaren, velkendt webshop, og for os er det helt naturligt at købe planter online. Er du stadig i tvivl? Lad os overbevise dig.

At købe nåletræer online på Haekplanteronline.dk er både sikkert og billigt. Du sparer penge, fordi vi ikke bruger penge på ejendomme. Mindre personale, mindre udgifter: du vil drage fordel af det! Vi køber nåletræerne direkte fra planteskolen, og så sendes de videre til din have. Sådan gør vi det på Haekplanteronline.dk. Der findes også en anden mulighed: udover unge, små nåletræer som langsomt vokser sig store, kan du også købe færdighæk af nåletræer hos os. Kig gerne under menuen ’færdighæk’, hvor du vil finde et praktisk overblik.