Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Kristtorn

Ilex aquifolium (dansk: almindelig kristtorn, eller blot kristtorn) anvendes ofte til hæk. Alle de arter af kristtorn, der tilbydes på Haekplanteronline.dk, er stedsegrønne og egner sig udmærket til hæk. Plantens sylespidse torne gør, at hækken bliver næsten uigennemtrængelig efter nogle år. Samtlige arter af kristtorn er fuldt hårdføre og kan også anvendes til blandet hæk.

Kristtorn som hæk

Kristtorn som hæk

 

Kristtorn er en velkendt planteart der vokser vildt samt dyrkes i haver. I Danmark og nogle andre lande er kristtorn en yndet dekoration hen under juletid. Det gør det klart, at kristtorn er en typisk stedsegrøn hækplante – selv midt om vinteren kan man stole på kristtorn! Den smukke hækplante kristtorn fylder os med varme og glæde og skaber en hjemlig atmosfære i huset, året rundt. Det er af den grund, at vi hos Haekplanteronline.dk får masser af positiv feedback fra kunderne på denne hækplante.

Du vidste det måske ikke, men kristtorn er faktisk en berømt plante! Stednavnet “Hollywood” betyder nemlig ‘kristtornskov’. Vi kan helt sikkert gå ud fra, at der ikke er mange hække af kristtorn tilbage i Hollywood, men det kan ikke nægtes at planten er meget fotogen. I verdensstjernernes haver kan kristtorn være en meget nyttig plante: hækkens tætte, tornede blade skaber ro i haven og sikrer privatliv (ved at holde paparazzierne ude).

Køb kristtorn til hæk

Hækplanten kristtorn er populær og derfor let tilgængelig, også online. Haekplanteronline.dk er den bedst kendte leverandør af hækplanter, ikke mindst fordi vi kan tilbyde kunderne konkurrencedygtige priser. Desuden sætter kunderne pris på den fremragende service vi yder. Kristtorn er et kerneprodukt i vores sortiment, som fås hele året. Kristtorn er en diskret og robust hækplante, som du altid kan stole på – og det er netop de egenskaber, Haekplanteronline.dk ønsker at være kendt for.

I vores webshop kan du hurtigt og enkelt købe kristtorn. Webshoppen er indrettet således, at du nemt kan bestille og udregne hvor mange planter du har brug for til din hæk. Køb kristtorn online på Haekplanteronline.dk – på kun få dage får du kristtornhækken leveret hjemme hos dig!