Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Buskpotentil

Potentilla (buskpotentil) er en planteslægt fra rosenfamilien. De sorter, der tilbydes på Haekplanteronline.dk, egner sig til lave hække (op til 70 cms højde). Potentilla kræver (næsten) ingen beskæring. Skal du beskære, så er det bedst at gøre det om foråret, efter sidste frost. Potentilla danner en frodigt blomstrende, uformel hæk.

Buskpotentil placeres bedst i sol til halvskygge. Den kan også plantes sammen med andre planter og i større grupper. Desuden er det muligt at kombinere forskellige sorter for at få dejlige blomsterskærme.

Buskpotentil som hæk

Buskpotentil som hæk

De, der ønsker at købe buskpotentil til hæk, vil opdage at den kommer bedst til sin ret når den plantes sammen med andre små (hæk)planter eller træer. Buskpotentil kræver ikke meget vedligeholdelse og klarer sig godt i næsten alle haver. Blomsterne er hvide, røde eller gule og lyser flot op i din have. Og sidst, men ikke mindst: sommerfugle kan godt lide dem.

Det er meget enkelt at plante buskpotentil. Buskpotentil stiller ikke store krav til jorden og kan plantes hvor som helst. Derudover tåler denne hækplante barske klimaforhold, dvs. både ekstrem varme og kulde (ned til -25ºC). Du behøver derfor ikke bekymre dig om temperaturen: buskpotentil tåler næsten alt. Beskær din buskpotentil en gang om året for at få farvestrålende blomster, der fortsætter med at blomstre langt ind i efteråret, lige til den første frost.

Bestil buskpotentil online

I vores webshop kan du nemt og enkelt bestille buskpotentil online. Vælg blot en plante som du kan lide - resten giver sig selv. Haekplanteronline.dk har lagt et beregningsværktøj ind i menuen, der beregner præcist hvor mange hækplanter pr meter du har brug for til det areal, der skal beplantes. På den måde kan der ikke være tvivl om, hvor mange planter du har brug for, og du undgår at betale for meget for planterne du køber på Haekplanteronline.dk.

Haekplanteronline.dk leverer din buskpotentil om morgenen, så du kan begynde med at plante hækplanterne med det samme. Hvis du klarer det hurtigt, kan du have en dejlig hæk i haven allerede samme dag! Du køber buskpotentil hos os til konkurrencedygtige, faste og lave priser. Tag dig et kig omkring i vores webshop, Haekplanteronline.dk!