Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Klokkebusk

Klokkebusk (weigela) blomstrer normalt omkring maj/juni og sætter rosa, røde eller hvide blomster. Blomsterne dufter ikke og udvikler sig på gammelt ved. Hvis klokkebusk beskæres på den rigtige måde, lige efter blomstringen, kan planten blive meget gammel. Klokkebusk trives på alle jordtyper.

De klokkebusk-sorter, der forhandles på Haekplanteronline.dk, danner alle frodigt blomstrende, uformelle hække. De kommer bedst til deres ret når de plantes i større grupper, f.eks. i blomsterbede.

Vis som Gitter Liste

2 varer

Vis
pr. side
Sorter efter

Klokkebusk som hæk

Klokkebusk som hæk

Den vidunderlige, frodige blomstring om sommeren er helt sikkert den bedste egenskab af den løvfældende klokkebusk, og gør den til en elsket hækplante i haver og offentlige parker. De, der køber klokkebusk til hæk, er for det meste betaget af klokkebuskens farve og hårdførhed, som er en stor fordel i Danmark samt i de lande, der ligger lidt længere mod nord. Klokkebusk er nemlig en meget modstandsdygtig plante, der kræver kun lidt pleje, hvilket er en fordel for en stor gruppe danskere.

Det er jo ikke alle haveejere, der har tid til at passe og beskære hele tiden. Derudover har du en meget større chance for at lykkes med hækken. En årlig beskæring når blomsterne er visne holder klokkebusken køn år efter år, og den stiller heller ikke store krav til jordbunden. Det hævdes ofte, at klokkebusk er en kraftig, nøjsom og letdyrket hækplante - og det er helt rigtigt.

I Europa forekommer klokkebusk ikke vildtvoksende. Planten stammer oprindeligt fra Asien og har bredt sig til parker og haver i hele Europa. I dag er klokkebusken blevet et kendt syn - ikke blot i det danske landskab, men også i Tyskland, Holland, England eller lande med et barskt klima, såsom Norge, Sverige og Finland.

Planten dufter ikke af ret meget, men den har et ganske usædvanligt (og iøjnefaldende) udseende. Sommerfugle kan godt lide planten, og det vil syde af (farverig) aktivitet omkring klokkebusken når blomsterne har sprunget ud. En juvel i din have, som alle dine naboer kan nyde!

Køb klokkebusk på Haekplanteronline.dk

Køb klokkebusk på Haekplanteronline.dk

På Haekplanteronline.dk kan du købe klokkebusk. Haekplanteronline.dk er specialist i smukke, usædvanlige hækplanter. Vi lægger særlig vægt på specielle plantearter som klokkebusk, fordi vi ved, hvor smukke disse hækplanter kan være i din (og dine naboers) have. Vi mener, at klokkebusk er meget velegnet til hæk, specielt hvis den plantes sammen eller blandes med andre usædvanlige hækplanter.

Klokkebusken har utrolig meget at byde på, uanset hvor den plantes. Solitære buske kan være et dejligt syn, men det vil give en ekstra flot effekt hvis du planter klokkebusk i grupper eller rækker for at danne en hæk. Med nogle klokkebuske og lidt kreativitet kan du tilføre noget helt særligt til din have uden at skulle bekymre dig om ting, man ikke kan gøre noget ved, som for eksempel usædvanligt kolde vintre.

Ønsker du at bestille klokkebusk? Brug bestillingsværktøjet ovenfor for at beregne, hvor mange planter du har brug for pr. løbende meter og hvor meget det vil koste at levere denne hækplante. De konkurrencedygtige priser på Haekplanteronline.dk og den konstante kvalitet gør det sikkert og behageligt at handle på Haekplanteronline.dk. Vi håber du vil nyde din hæk af klokkebusk!