Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Sommerfuglebusk

Buddleja (dansk navn: sommerfuglebusk) tiltrækker masser af sommerfugle og insekter. De bliver forført af de dejligt duftende blomster, der gør buddleja udmærket til uformelle, blomstrende hække. Den dejlige blomsterduft sammen med de dyre, der tiltrækkes af sommerfuglebusken, gør denne hækplante elsket af børn. Buddleja-sorter bør skæres tilbage til en højde på 50-60 cm en gang om året, mere præcist til foråret (lige efter frostperioden). Uden beskæring vil sommerfuglebusken med tiden sætte færre blomster.

Sommerfuglebusk som hæk

Sommerfuglebusk som hæk

 

Sommerfuglebusk er en farverig hækplante. Der findes et utal af sorter med forskellige farver og charmer. Det kan godt være forklaringen på navnet: der findes lige så mange sommerfuglebuske, som der findes sommerfugle. Men alle, der har en sommerfuglebusk som hæk i deres have ved, hvorfor den hedder sådan: sommerfugle elsker denne busk og vil trives udmærket i din have.

Sommerfuglebuske er fortræffelige hækplanter, der dog kræver noget pleje. På tør klippegrund vil planten blive rodet og grim, men den tåler heller ikke vandlidende jord. Vi anbefaler at beskære sommerfuglebusken regelmæssigt for at holde den frisk og vital, så sommerfuglebusken vil blive ved med at berige din have i mange år fremover.

Køb sommerfuglebusk på Haekplanteronline.dk

Sommerfuglebusk sælges på Haekplanteronline.dk. Desværre kan vi ikke tilbyde alle de sorter af denne alsidige hækplante, der fås. Alligevel kan vi være rigtig stolte af vores udvalg. Vi har fundet og valgt netop de sorter af sommerfuglebuske, der klarer sig bedst i de danske haver. Eftersom planten vokser på klippegrund i naturen, er det ikke samtlige sorter af sommerfuglebusk, der er egnet til almindelig havejord, men de sorter, der fås på Haekplanteronline.dk, er alle egnede til at plante i almindelig dansk havejord.

Haekplanteronline.dk sætter kunden i fokus og har sat sig det mål at gøre online køb af hækplanter endnu nemmere. Vi tager størst muligt hensyn til brugervenlighed. Du kan nemt og enkelt købe sommerfuglebusk ved at følge ovenstående links. Vi håber, at du vil have en god shoppingoplevelse hos os. Har du tips eller kommentarer, så kontakt os, så vi kan forbedre vores service.