Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Spiræa

Spiræa (ikke noget dansk navn) er en stor gruppe planter, der omfatter både halvstedsegrønne og løvfældende buske. Spiræa findes i mange varianter, der sætter hvide, rosa, lilla eller røde blomster. Blomstringsperioden varierer alt efter sorten. Nogle sorter har meget flotte blomsterstilke, f.eks. spiraea x cinera ‘Grefsheim’. Andre sorter har smukke, gulbrogede blade, som for eksempel spiraea japonica ‘Goldflame’.

De sorter af spiræa, der tilbydes på Haekplanteronline.dk, egner sig til uformelle, frodigt blomstrende hække. Ved at plante dem i større grupper (i blomsterbede) opnår man en super smuk effekt.

Spiræa som hæk

Spiræa som hæk

Spiræa er en busk, der egner sig særdeles godt som hækplante. Hvis du vælger spiraea vil du få en lav, uformel hæk, der virkelig forskønner din have! Spiræa fås i mange sorter, hver med sine særlige egenskaber. På Haekplanteronline.dk tilbyder vi fire forskellige sorter af spiraea. Det er muligt at tilføje flere sorter til sortimentet, men vi mener, at vores nuværende udvalg omfatter tilstrækkeligt med sorter for at imødekomme de ønsker og krav, som kunderne måtte have.

Sorter af spiræa

De fire sorter af spiraea, der fås på webshoppen Haekplanteronline.dk, hedder snedrivebusk 'Grefsheim' (spiraea c. Grefsheim), japansk spiræa ’Genpei’, japansk spiræa ‘Goldflame’, og japansk spiræa ‘Anthony Waterer’. Grefsheim er en sort, som blev fremavlet i Norge, og skiller sig ud med sine hvide blomster. Genpei og Anthony Waterer har nuancer af rosa, mens Goldflame minder mest om lilla. Når det gælder blomsterfarven kan man altså vælge mellem hvide og lilla/rosa blomster for at sætte lidt farve på din have. Hos os finder du derfor altid den spiræahæk, der passer til både din have og din personlige smag!

Det er generelt nemt at plante og passe spiraea. Husk på, at hver sort stiller forskellige krav. De fleste sorter af spiræa blomstrer for eksempel mere flittigt hvis de plantes ud om vinteren. Blomstringsperioden varierer alt efter spiræa-sorten fra marts til september måned. Hækplanternes højde er også en egenskab, der varierer fra sort til sort. De spiræa-buske, der blomstrer om sommeren bør skæres ned lige efter frosten, hvor de buske, der blomstrer i foråret, skal klippes ned lige efter at de er afblomstret. Spiræahække tåler ikke tør jord og foretrækker en fugtig, næringsrig jord. Spiræa plantes bedst på en lyd vokseplads eller i halvskygge.

Køb spiræa online

Har du kigget på billederne i et stykke tid og overvejer du nu at købe spiræa online? Vi gør det gerne nemt og enkelt for dig at bestille spiræa i vores webshop, Haekplanteronline.dk! Vælg blot den plante, der passer dig, og brug værktøjet i menuen for at beregne, hvor mange planter du skal købe til din have. På den måde vil du nemt og hurtigt finde ud af, hvor mange spiræa-hækplanter du skal bruge. Haekplanteronline.dk har kunden i fokus hele vejen fra første klik til planterne leveres til din dør!

Betaling foregår nemt og sikkert i vores webshop. Efter at du har bestilt og betalt varerne, leverer vi planterne snarest ud til dig. Haekplanteronline.dk leverer i princippet om morgenen, så du kan plante og nyde din hæk allerede samme dag. Har du spørgsmål eller kommentarer på vores service eller produkter? Du er velkommen til at kontakte os om alt muligt!Vi er åben for ros, kritik og gode forslag. Velkommen til vores webshop, vi ønsker dig en tilfredsstillende shoppingoplevelse!