Persondatapolitik og Cookies

Plants Online BV (handelsnavn: haekplanteronline.dk) respekteter privatlivets fred for alle, der besøger hjemmesiden og sikrer, at personlige oplysninger behandles fortroligt. Indsamlede oplysninger er til ordrebehandling og udleveres ikke til tredjepart, med undtagelse af distributionspartnere. I øvrigt bruger vi kun dine personlige oplysninger med dit samtykke.

For at du kan indgå aftale med os på haekplanteronline.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Plants Online BV og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Plants Online BV har adgang til de oplysninger, der registreres om dig: Direktøren, Lori van Geffen, Frank Pelders. Den dataansvarlige på haekplanteronline.dk er Direktør J. Kolff Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret. Der videregives eller videresælges ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos Plants Online BV har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Plants Online BV via e-mail kundeservice@haekplanteronline.dk.

-Vi bruger din e-mailadresse til at kontakte dig vedrørende dit køb, for at gøre dig opmærksom på opdateringer af websiden der er relevante for dig og for at orientere dig om produkter, tilbud eller ydelser fra Haekplanteronline.dk, som du måtte være interesseret i eller orientere dig om andre marketingrelaterede forhold. Du kan når som helst slette dine personlige oplysninger fra vores mailliste på websitet. -Hvis du beslutter at skrive en anmeldelse, kan du selv bestemme, om du vil tilføje dit navn eller andre personlige oplysninger. Vi sætter altid pris på din mening, men vi forbeholder os retten til at fjerne de indlæg, der ikke overholder vores betingelser. -Deltager du i en konkurrence eller reagerer du på et tilbud, har vi brug for dit navn, adresse og e-mailadresse. Dine oplysninger bruges kun til at administrere konkurrencen, kontakte vinderen/vinderne og til at måle responsen på kampagner.

Haekplanteronline.dk videresælger ikke dine personlige oplysninger

Haekplanteronline.dk sælger eller videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand, med undtagelse af distributionspartnere. Alle vore medarbejdere og distributionspartnere er forpligtet til at opretholde streng fortrolighed omkring dine personlige oplysninger.

Cookies

Cookies er små stykker data, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din enhed, så Haekplanteronline.dk kan genkende din mobile enhed, tablet eller computer ved et senere besøg. For eksempel, giver de os mulighed for at huske dine præferencer og betyder, at du ikke behøver at genindtaste oplysninger, du allerede har afgivet, og sikrer, at du får de mest relevante oplysninger og den bedste service, når du besøger vores hjemmeside. Vi bruger også disse cookies til at indsamle oplysninger om vores besøgendes brug af sitet, så vi kan forbedre sitet og vores produkter samt udføre statistik- og markedsundersøgelser. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Hvis du vælger at slette disse cookies vil du potentielt opleve begrænset funktionalitet af sitet.

Har du spørgsmål vedrørende vores persondatapolitik, så tag kontakt til os. Vores kundeservice hjælper dig gerne hvis du ønsker at udnytte din ret til indsigt i dine personlige oplysninger, til at gøre indsigelse mod behandlingen heraf eller til at få korrigeret dine personlige oplysninger. I tilfælde af en ændring af Haekplanteronline.dk’s persondatapolitik, vil der blive oplyst herom på hjemmesiden.