Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Sensommerhaven

492,20 kr
Tilgængelig
Oftere og oftere kan vi nyde en behagelig sensommer, og så er det dejligt, at der stadig er blomstrende stauder i haven, og at sensommerdagene stadig er lyse. Du kan finde disse planter i Sensommerstaudepakken fra haekplanteronline.dk. Planterne i denne pakke er tilstrækkelig til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 3 x Høstanemone hybrida "Königin Charlotte" - 3 x Aster ageratoides "Asran" - 3 x Duehoved, Chelone obliqua - 2 x Geranium "Tiny Monster" - 4 x Solbrud, Helenium "Moerheim Beauty" - 2 x Liljegræs,Liriope muscari "Ingwersen" - 3 x Blåkant, Nepeta "Six Hill's Giant" Blomstrende stauder i din have indtil vinteren dukker op Kombiner denne efterårsblomstrende staudepakke med for eksempel den tidlige blomstrende staudepakke Forårshaven, og du kan nyde blomster i din have i over et halvt år.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Duftende Duftende
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
Voksested
Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Blågrå, Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Duftende, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

Alle disse stauder blomstrer langt ind i efteråret, ofte endda indtil oktober. Den første af disse  begynder at blomstre i juni og fortsætter med at blomstre kontinuerligt indtil efteråret med lilla-lyserøde blomster, navnet er Geranium. I juni starter Solbrud også med sine orange-røde blomster indtil september. Om sommeren, omkring juli, starter Duehoved med lyserøde blomster. Også Liljegræs og Blåkant med blå til lilla blomster starter i juli indtil langt ind i efteråret. De sidste, der blomstrer, er Høstanemonen og efterårsasteren Asran, der begge blomstrer med bløde lyserøde blomster.

Af sorterne Solbrud samt Aster er velegnet til brug som afskårne blomster.

Placering og pleje

Stauder fra Sensommerpakken kan lide at stå i solen til delvis skygge, med undtagelse af den stedsegrønne Liriope muscari "Ingwersen", som skal placeres i delvis skygge til skygge.

Skær planterne tilbage, efter at de er døde (undtagen Liriope), og du vil blive overrasket hvert år med et smukt bed. 


Vis mere Vis mindre