Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Have-aucuba

Aucuba japonica (have-aucuba) har i lang tid været en meget populær haveplante, men i de senere år anvendes de forskellige sorter af have-aucuba mere og mere som hæk. Have-aucuba er stedsegrøn og vokser udmærket i skygge. De velskabte, brogede blade giver haven masser af farve.

Vis som Gitter Liste

2 varer

Vis
pr. side
Sorter efter

Have-aucuba som hæk

Have-aucuba som hæk

 

Have-aucuba er en flot, stedsegrøn hækplante. Navnet have-aucuba skyldes plantens grønne farve: det latinske ord aucuba stammer fra japansk aoki ba ’grønt blad’. Dermed er det klart, at have-aucuba har japanske rødder. I vores klima vokser have-aucuba udmærket, og derudover står den grøn vinteren over, hvilket gør aoki ba velegnet til hæk.

Stadig flere kunder vælger at købe have-aucuba hos os. Denne hækplante er blevet gradvist mere populær. Nu for tiden er have-aucuba et kerneprodukt i vores netbutik. I hele Danmark og i resten af Europa kan man nu til dags finde denne attraktive, hårdføre hækplante i vores kunders smukke haver. Og det er naturligvis noget vi er ganske stolte af. Vi er glade for at se vores produkter i den 'virkelige verden', hjemme hos kunderne!

Køb have-aucuba på Haekplanteronline.dk

I netbutikken finder du to sorter af have-aucuba, aucuba japonica crotonifolia og variegata. Disse sorter er blevet udvalgt på grund af deres gode egenskaber i haven. De har et levende, smukt udseende med mange forskellige nuancer af grøn, som vil tilføre din have noget særligt. Vil du købe have-aucuba i vores webshop? Så klik på billederne ovenfor, og klik dig videre gennem menuerne for at bestille hækplanterne.

Aucuba japonica er et godt køb, da den er en pålidelig plante år ud og år ind. Den er hårdfør og står smukt og grønt også i den mørke tid. Løvværket er tæt og fanger øjet. En anden fordel ved have-aucuba er, at den vokser hurtigt, uanset hvor den plantes (selv i skyggen). Det eneste planten ikke tåler, er tørke, så det er absolut nødvendigt at den plantes i fugtig, frugtbar jord. Så kan intet gå galt!