Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Rhododendron

De sorter af rhododendron, der tilbydes på Haekplanteronline.dk er alle stedsegrønne. Sorterne er først og fremmest udvalgt på grund af deres lyse blomsterfarver. Derudover får du selvsagt mulighed for at kombinere forskellige sorter.

Alle de sorter af rhododendron, der tilbydes på Haekplanteronline.dk har en vækstform, der gør dem meget velegnede til hække og staudebede. Rhododendron tager til takke med både solrige og skyggefulde steder i haven, selv under træer. Rhododendronhække behøver ingen beskæring. Ved at fjerne de visne blomster giver du planten de bedste muligheder for at udvikle sig hurtigt. Når rhododendroner bliver for store kan de skæres helt tilbage til det gamle ved. Så vil planten skyde nye skud, men den vil ikke blomstre første år.

Rhododendron er en surbundsplante. Det vil sige, at rhododendron trives bedst i sur, muldet jord. For at din rhododendron skal vokse hurtigt kan du tilsætte kompost direkte ind i plantehullet. Muld gør jorden sur og fremmer tilvæksten. Rhododendron trives bedst i veldrænet jord.

Vis som Gitter Liste

12 varer

Vis
pr. side
Sorter efter