Hæk af thuja

Hæk af thuja

Der fås mange slags hækplanter, der kan danne en stedsegrøn, tæt hæk, men thuja udmærker sig ved at være mere populær end mange af de andre sorter. Thujahækkens popularitet er let at forklare: den er nem at plante og beskære, kræver ikke meget pasning og har skønne (bløde) stedsegrønne nåle. Thuja-hække er forholdsvis hurtigvoksende og giver en grøn, flot hæk på kort tid. Desuden stiller de ikke store krav med hensyn til jordforhold og man kan nøjes med at kontrollere om jorden er veldrænet eller vandlidende. Thuja trives normalt ikke i våd jord, hvor vandet ikke kan sive væk.

Thuja udmærker sig blandt andet ved at have en dejlig duft, der minder om frugt og krydderurter, hvilket er en af de mange grunde til at den er så populær. De sorter af thuja, der tilbydes på Haekplanteronline.dk, spreder alle en frisk, ananas-agtig duft, der er med til at gøre haven til et behageligt sted at opholde sig. Duften kommer først frem når du knuser nålene mellem hænderne. Thuja spreder grøn glæde og liv i haven - hvad enten det er sommer eller vinter.

Beskæring af thuja

Beskæring af thuja

Thuja-hække kan beskæres året rundt, medmindre det fryser. Det er bedst at beskære thuja i efteråret, og det er også det bedste tidspunkt at plante thuja. Det er vigtigt at de skal kunne slå rod før frosten kommer, da frost kan forårsage skader på planten. Tænker du på at købe thuja, så anbefaler vi at gøre det i efteråret, men det er også muligt at bestille og plante thuja på et andet tidspunkt, f.eks. i foråret. Thuja kan leveres frem til maj, men det afhænger lidt af vejret. Det kræver minimal planlægning at plante thujahæk. Når du er ved at bestille nogle planter på vores website har du mulighed for at vælge hvilken uge, du ønsker at have planterne leveret i. Så ved du præcis hvornår du skal gå i gang med plantearbejdet. Det er klogt at grave en rende til at plante hækplanterne i inden du starter med selve plantningen. Det kan tage lidt tid at grave sådan en rende, så vi anbefaler at starte en eller to dage før planterne leveres til din dør. Bland lidt kompost med jorden hvis du ikke er sikker på, at jorden er frugtbar nok. Thujahække kan normalt klare sig i de fleste havejorde, men lidt kompost kan gøre hele forskellen og sørge for, at planterne vokser sig hurtigt og friske store.

Køb thuja online

Køb thuja online

Haekplanteronline.dk har et bredt udvalg af nåletræer. Thuja er en af de varianter, vi tilbyder online i vores webshop. Thuja 'Brabant' og thuja 'Smaragd' er langt de mest populære sorter. Produktteksterne og billederne på websitet gør det let at vælge den plante, der passer til dig og din have. Det har aldrig været så nemt at købe nåletræer. Haekplanteronline.dk har leveret hækplanter til hele Europa i mange år og vi arbejder hele tiden med at udvide vores omfattende netværk. Køb også din thujahæk på Haekplanteronline.dk! Eftersom vi ikke har en fysisk butik kan vi tilbyde thuja online til lavere, rimelige priser. Hos os kan du få billige nåletræer, som du kan bruge til at gøre din have grønnere og mere privat. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at træffe det bedste valg. På vores website kan du finde alt, du vil vide om thuja. Hvis det mod forventning ikke lykkes dig at finde de oplysninger, du leder efter, så er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail eller pr telefon.