Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Haveplanter

Haveplanter

Planter er selvfølgelig den vigtigste del af alle haver. Haveplanter giver læ og skygge, men er også med til at pryde haven året rundt. Haveplanter kan være bunddækkeplanter, træer, buske, klatreplanter, etårige blomster, stauder og hækplanter. Hækplanter er fællesbetegnelsen for de planter, der kan bruges som hæk i vores haver. Hækplanter plantes ofte som hegn mellem ens egen og naboens have, men det er langt fra det eneste de kan bruges til!

Hækplanter åbner for et væld af muligheder og anvendes til en lang række formål i haven. De giver en smuk, grøn ramme rundt om haven og danner en god baggrund for staudebede. Hække afskærmer haven mod vind, skaber bedre læforhold og giver skygge om sommeren. Vil du have alt dette, og til rimelige priser? Så er en hæk løsningen for dig. For os er det klart, at hækplanter er et oplagt valg til enhver have, så Hækplanteronline.dk har valgt at specialisere sig på netop denne niche. Hækplanteronline.dk sidder klar til at hjælpe dig med det rette valg af hæk!

Hækplanter som haveplante

Hækplanter som haveplante

Hækplanter indtager noget af en særstilling blandt haveplanterne. Uanset hvordan du indretter din have, næsten alle haveejere vælger at indhegne deres have med noget. Det er af den grund, at mange mennesker ikke ser hækken som en del af deres have, men snarere som en afgrænsning eller et hegn. Er du ude efter en hæk, der holder sig i baggrunden, hvor den dækker mod indsyn og giver læ og skygge, ligesom et hegn af træ, jern eller pil? Så er det en god idé at vælge en almindelig, lige grøn hæk, så de blomstrende planter og stauder i bedet lyser godt op.

Et alternativ er at gøre hækken til en mere integreret del af haven. Det kan gøres ved at vælge en blomstrende hæk, især hvis du vælger en hækplante, der blomstrer på et andet tidspunkt end de fleste stauder i haven. Sådan bliver hækken til en del af den årlige blomstringscyklus. I bede med forskellige højder er det også muligt at plante hækplanter som højeste punkt. Husk dog at vælge skyggetålende hækplanter, idet de andre planter i bedet er placeret tæt på hækken.

Det afhænger af dine ønsker hvilken hækplante du skal vælge. Vil du skærme haven for nysgerrige blikke, så kan en tæt hæk med kompakt vækstform sikre dit privatliv. Eller skal du bruge din hæk til noget helt andet? Med den rigtige hæk kan man tiltrække bier og andre insekter i haven, som også vil besøge dine andre haveplanter. Sådan fremmes formeringen af dine haveplanter. En hæk, der sætter bær eller kan fungere som redested for fugle er en magnet for fugle og er med til at skabe liv i haven. For haveentusiaster med køkkenhave er det dog bedst at vælge en hæk, der ikke får bær, da de fugle, der lokkes til din have vil ikke kun spiser bærrene på hækken, men også dine grøntsager og frugt.

Haekplanteronline.dk - din haveplantespecialist!

Haekplanteronline.dk - din haveplantespecialist!

Hækplanter er havens fundament. Når man anlægger en have eller indretter den på ny er hækken ofte det første man planter, før alle de andre haveplanter. En haveplante så vigtig som denne fortjener sin egen webshop. Det er derfor, vi har etableret Haekplanteronline.dk. Vi tilbyder et overskueligt sortiment af hækplanter online. På websitet finder du masser af information om hækplanter, så du altid kan træffe det rigtige valg. Hos os kan du opdage verden af hækplanter med få klik. Læs alt om selve planterne, plantning og pleje, så du er velforberedt når du kommer i gang med plantningen af din nye hæk.

Haekplanteronline.dk leverer planter, der kommer direkte fra planteskolen, så vi kan tilbyde højkvalitets hækplanter til lavest mulig pris. De fleste hækplanter plantes mellem efterår og tidlig forår. I denne periode fås planterne både som barrods og med klump. Du kan selv vælge hvilken størrelse du ønsker at have - vi har hækplanter i alle mulige størrelser, fra bitte små planter til næsten færdige planter eller endda færdige hække (“færdighæk”). Udenfor sæsonen fås planterne stadig i potte. Hvilken størrelse du skal vælge afhænger af din pengepung og hvor længe du kan vente til hækken har vokset sig stor.

Haekplanteronline.dk har leveret hækplanter til privatkunder i mere end 20 år. Når du køber din nye hæk hos os vil du drage fordel af vores erfaring i branchen. Vi har i årenes løb lært hvor vi kan få de bedste hækplanter henne til billige priser, uden mellemmænd. Tag et kig rundt på vores webshop og læs alt om vores planter. Har du spørgsmål vedrørende hækplanter eller vores koncept er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.