Potte

 1. Kirsebærkornel (40-60 cm)
  Fra 40,18 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Planteafstand:
  4.0 stk. pr. meter
  Basis:
  I potte

  Mindste salgsenhed: 10

  Antal:
  10+
  55,06 kr
  50+
  45,39 kr
  100+
  41,67 kr
  200+
  40,18 kr

  Direkte levering

 2. Barrods

 3. Kirsebærkornel (60-80 cm)
  Fra 16,59 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Planteafstand:
  4.0 stk. pr. meter
  Basis:
  Barrods

  25 stk. pr. pakke

  Antal:
  +
  25,30 kr
  50+
  21,58 kr
  100+
  19,34 kr
  500+
  16,59 kr
  Tilgængelig fra plantesæsonen
  oktober 2020
  Direkte levering

Kirsebærkornel

Du har måske hørt tale om, at kirsebærkornel er en fremragende plante. Kirsebærkornel - eller cornus mas med sit latinske navn - er en løvfældende busk med hårde grene, der får blomster før løvspring. De små, gule blomsterskærme springer ud når foråret er skudt i gang, mens grenene stadig er nøgne. Det giver en helt særlig effekt, idet der ikke er ret mange planter, der blomstrer før bladene begynder at skyde frem. Vi kan trygt gå ud fra, at de fleste planter du har stående i haven springer ud i blomst efter de nye blade er brudt frem på grenene. De skinnende gule blomsterstande, der sidder på de nøgne grene, er noget af det, der gør kirsebærkornel til et populært valg af hæk blandt danskerne.

Kirsebærkornel som hæk

Kirsebærkornel som hæk

Så hvordan skiller kirsebærkornel sig ud fra mængden og hvorfor skal man plante kirsebærkornel som hæk? Det er der mange grunde til. Kirsebærkornel er en bredtvoksende busk med stærke grene, og den vokser naturligt i store dele af Europa. Kirsebærkornel kan plantes i en blandet hæk, hvor to eller flere arter af hækplante plantes sammen og danner en smuk, naturlig hæk, der er med til at gøre haven interessant hele året. En blandet hæk med kirsebærkornel har meget at byde på: flotte grene, dejlige blomster og selvfølgelig flotte bær.

Kirsebærkornel på Haekplanteronline.dk

Kirsebærkornel på Haekplanteronline.dk

På Haekplanteronline.dk tilbyder vi kirsebærkornel, f.eks. som færdighæk. Med en færdighæk kan man springe ventetiden over og få en tæt, fuldvoksen hæk på ingen tid. Det er dog også muligt at plante unge planter, der kan vokse sig store i harmoni med naturen. Du kan selv vælge, hvad du foretrækker - Haekplanteronline.dk er bare mellemleddet mellem dig - kunden - og planteskolerne og vi gør alt for at sikre, at dine planter kommer friske frem.