Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Osmanthus

Osmanthus ligner ilex (kristtorn) på en måde, men der findes nogle forskelle. Om foråret sætter osmanthus sødt duftende blomster, som tiltrækker nyttige insekter til haven. Osmanthus er en stedsegrøn art, der danner en smuk, grøn ramme rundt om haven og dækker for indsyn hele året igennem.

Osmanthus som hæk

Osmanthus som hæk

 

Osmanthus minder meget om kristtorn. Osmanthus mangler dog de glinsende blade der kendetegner kristtorn. Desuden mangler osmanthus de lyserøde bær der gør kristtorn til en yndet juleplante. Osmanthus er derimod selvsagt ingen kedelig hækplante – den er fuld af overraskelser!

Osmanthus er en lav, robust busk og giver ikke en høj, tæt hæk. Planten er dermed især velegnet som hæk i forhaven, hvor du kan se ud over hækken. Desuden får du en hæk, der forbliver grøn både sommer og vinter! Her på Haekplanteronline.dk modtager vi mange positive reaktioner om plantens blomster, der dufter så dejligt. Der er ingen tvivl om at kunderne godt kan lide osmanthus!

Køb osmanthus på Haekplanteronline.dk

Osmanthus er rimeligt nem at holde ved lige. Det er en nøjsom plante som vokser fint i alle haver. Har du tænkt dig at købe osmanthus? Menuerne ovenfor viser dig hvordan du kan bestille osmanthus. Vælg det rette antal planter, læg produkterne i indkøbskurven og bekræft din ordre – så sørger vi for hurtig levering.

Køb osmanthus online på Haekplanteronline.dk. Ved at handle på Haekplanteronline.dk får du den bedste kvalitet til lave priser. Hvad er det vi står for? Tag et kig på vores webside og find ud af svaret! Vi vil gerne lære dig at kende. I vores sortiment finder du flere hækplanter end der er plads til i din have. Her finder du massevis af inspiration og informationer. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores webshop!