Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Taks online

Taks er en meget attraktiv og velegnet hækplante - den er ældgammel, også i vores del af Europa, og kan desuden nå en høj alder. Taks er grøn året rundt og klarer sig fint under forskellige forhold. Kunder, der køber taks til hæk, lader sig forføre af taksens egenskaber som hækplante - der er derfor mange, der betragter taks som den perfekte hækplante. Hos Haekplanteronline.dk synes vi, at der er mange andre planter, der egner sig til hæk. Vi indser dog også, at taks er kendetegnet ved en optimal kombination af egenskaber.

Taks online

Plantning af taks

Taks er en hækplante, som du sagtens kan plante i din egen have. Taks er en hjemmehørende nåletræsart, så den trives godt i vores klima. Den vokser hurtigt, så sørg for at der er god plads, når du planter den i haven. Taks kan give en pragtfuld, lang hæk, der sørger for privatliv og sætter farve på haven hele året igennem. Taks kan du nemt købe hos os, i webshoppen, og vores system regner ud for dig, hvor mange planter du har brug for pr. løbende meter.

Taks er en giftig plante. Tidligere blev alle taksplanterne langs offentlige veje fjernet, eftersom taks kan slå en hest ihjel hvis den spiser af bladene. I dag er hesten blevet et kæledyr, og andre dyr spiser normalt ikke af taksbladene, så det er ikke længere noget, du behøver tage hensyn til når du planter takshæk. Taks er en trofast, robust og imponerende hækplante.

 

Taxus planten
Taxus online kopen
Taxus planten

Køb taks online

Køb taks online til billige priser hos os, på Haekplanteronline.dk. Ved at handle online kan du få et godt tilbud og spare mange penge, især ved de dyrere hækplanter som taks, og samtidig vil du - sammen med de sparede kroner - få glæde af de andre fordele:  du behøver ikke tage til havecentret, du kan nemt regne ud i webshoppen, hvor mange taksplanter du har brug for, og sidst men ikke mindst - det er sikkert og nemt at betale på Haekplanteronline.dk. Hækplanter online, det er fremtiden! Alle sorter af taks, der sælges på Haekplanteronline.dk, er blevet udvalgt efter deres gode egenskaber som hækplante til haven, så hvis du bestiller taks hos os, får du altid planter, der er særdeles velegnet til hæk.