Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Cypres til hæk

Cypres til hæk

Ædelcypres - der ofte kaldes cypres - er en meget populær hækplante, der er både stedsegrøn, velduftende og nøjsom. Cypres lukker for indsyn når hækken er vokset helt til, og det tager ikke længe, da cypresser er meget hurtigvoksende. Er du efter efter mere privatliv og mindre indsyn i haven, så kan det være en god idé at plante cypreshæk. Nålene er bløde, så man kommer ikke til skade når man rører ved hækken, f.eks. ved beskæring.

De cypresser, der egner sig til hæk, kommer oprindeligt fra det nordlige USA. I Danmark er ædelcypressen (også: lawsoncypres) ikke hjemmehørende, men alligevel trives den rigtig godt her til lands. Som enkeltstående kan cypresser blive op til 40m høje i Danmark, mens de i USA kan blive endnu større. Som hæk holder cypres sig relativt små, men skal beskæres regelmæssigt for at undgå, at hækken bliver for stor til din have.

Køb cypres online

Køb cypres online

Cypres er et af de nåletræer, der forhandles på Haekplanteronline.dk. Ædelcypressen skiller sig ikke så meget ud fra leylandcypressen og thuja, men der er nogle forskelle. F.eks. vokser lawsoncypressen meget langsommere end leylandcypres og lidt langsommere end thuja. Cypressen er følsom over for vandlidende jord, men tåler tørke fint. Denne cypres er meget hårdfør, men trives alligevel bedst i et mildt klima.

Det er en leg at købe cypres på Haekplanteronline.dk. I menuen får du mulighed for at vælge netop den størrelse, du har brug for. På den første side kan du beregne, hvor mange planter, der skal til. Det er helt enkelt - programmet beregner helt automatisk hvor mange cypresser du skal bruge. Takket være vores system kan intet gå galt, og det samme kan vi sige om selve planterne, der alle er af den højeste kvalitet på markedet.