Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Færdighæk online

Færdighæk online

Færdighæk-konceptet

Mange gartnere og haveejere har allerede stiftet bekendtskab med færdighæk-konceptet. En færdighæk er en smuk, fuldvoksen og fyldig hæk, der er lavet helt færdig på planteskolen og kan udplantes med det samme. Har du ikke tålmodighed eller lyst til at vente på, at hækken vokser til og vil du hellere have en tæt, lægivende og afskærmende hæk uden ventetid? Færdighækken gør det muligt. Producenterne har passet planterne i årevis. Alle de planter, der fås i vores webshop har stået på marken i flere år og er blevet klippet, vandet og gødet regelmæssigt ved hjælp af de moderneste teknikker. Lad de professionelle avlere gøre deres arbejde og nyd resultatet!

Færdighæk - sorter og størrelser

Færdighæk - arter og størrelser

Færdighække fås i flere typer og størrelser, bl.a. taks, avnbøg, bøg, hortensia, thuja og meget mere. Hos Hækplanteronline.dk tilbyder vi et meget bredt udvalg af arter, så alle kan finde noget de kan lide. Hos os vil du garanteret finde netop den sort, der passer til dine ønsker. Vores planter og leverandører er nøje udvalgt for at sikre, at vi udelukkende tilbyder friske planter i den bedste kvalitet på markedet og til gode priser. Hos os kan du købe både små (bl.a. buksbom) og større (bl.a. thuja) hækplanter eller hækelementer. Derudover har vi en del pottedyrkede hækplanter i sortimentet. Små hækplanter fås til billige priser, men de større planter er langt dyrere, da de er ganske besværlige at dyrke. Store elementer bruges derfor for det meste til at reparere grimme dele af en eksisterende hæk som en nem og hurtig løsning.

Køb færdighæk online

Køb færdighæk online

Hvad er fordelen ved at købe færdighæk online? Det vil vi give en kort gennemgang af. Færdighækken er ikke til alle - det er til dem, det vil have et lettere og hurtigere alternativ når der skal plantes hæk. Men de skal have noget at vælge imellem. Det er her, vi kommer ind i billedet. Haekplanteronline.dk har et af de største udvalg af færdighække i Danmark. Er du på udkig efter en stor færdighæk, så kan du vælge mellem mere end 15 sorter. Vi har langt flere sorter og varianter end de fleste havecentre. Derudover leverer vi lige ved døren, så man ikke behøver leje en lastbil til at køre planterne hjem. Og det behøver ikke at koste en formue: vores færdighækplanter tilbydes til de bedste priser på markedet.