Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Nåletræer online

Er du på udkig efter en smuk, stedsegrøn og tæt hæk, der giver beskyttelse og læ og sætter farve på din have? Så er en hæk af nåletræer ofte en god løsning. Der findes forskellige arter af nåletræer, der alle giver en slidstærk, robust hæk, som du kan nyde i mange år fremover. Der er mange, der ser nåletræer som synonym for hækplanter. Vi vil gerne fremhæve at der, udover nåletræer, fås masser af hækplanter, der kan anvendes til hæk, men samtidig ser vi naturligvis, at nåletræer har alle de egenskaber, en god hækplante skal have. Derfor kan du købe forskellige varianter af nåletræer hos os, som er nøje udvalgt for deres kvaliteter som hækplante.

Nåletræer online

Plantning af nåletræer

Hos os vil du finde forskellige varianter af nåletræer, og for hver art giver vi tips til plantning. Disse tips kan du finde på produktsiderne under de enkelte nåletræer. Generelt kan vi sige, at nåletræer kan plantes mange steder i haven, samt at de trives hvor som helst (stiller ikke store krav til jordbunden). Nåletræer er meget robuste og klarer sig fint under mange forskellige forhold.

De kunder, der køber nåletræer hos os, bruger planterne vanligvis til at få en bred, høj og tæt hæk. På vores website kan du få udregnet hvor mange nåletræer der skal bruges pr. løbende meter hæk. Dermed bliver det nemt at estimere omkostningerne. Når du handler her hos Haekplanteronline.dk, skal du ikke betale for meget. Desuden er det vores mål at det så nemt som muligt for dig at finde den hæk, der passer dig på vores website.

Køb nåletræer online

Køb nåletræer online

Hos os kan du købe nåletræer online. Vi kan, som webshop, nemt holde priserne nede. Det er nok ikke gratis at plante en smuk, ny hæk, men det er noget man skal investere i, da det lønner sig på lang sigt. Derudover finder vi det vigtigt at give dig tilstrækkelig information om de hækplanter, vi sælger, så du kan træffe det rigtige valg. Nåletræer har lang levetid og holder sig smuk længe, så du kan nyde den i lang tid fremover.

Udover nåletræer sælger vi hos Haekplanteronline.dk også andre hækplanter. Vil du have mere at vide om vores udvalg af hækplanter, så kan du kigge dig rundt på siden. Ved hjælp af billederne og teksterne på siden kan du nemt finde ud af, hvilket valg, der er det bedste for dig. Vi har et bredt udvalg samt mange års erfaring med at sælge hækplanter, og det gør os forhåbentlig til din foretrukne leverandør af nåletræer og andre hækplanter, også i fremtiden!