Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Bøg til hæk

Bøg til hæk-Køb bøgehæk online

Skal du plante bøgehæk? Hos Haekplanteronline.dk kan du nemt og enkelt købe bøgehæk online. Der er kun fordele ved at handle hækplanter online. Udover, at det er nemt at handle online hjemme fra lænestolen, er det også en del billigere at købe bøgehæk online end i et ‘fysisk’ havecenter eller på planteskolen, så det betaler sig at klikke sig ind på vores webshop, hvor du kan finde alt, du har brug for samlet ét sted. Vejen til en flot og billig bøgehæk begynder hos os, på Haekplanteronline.dk!

Ordet ‘bøg’ minder mest af alt om store træer, der vokser frit ude på landet eller i vidtstrakte skove, men bøg er også meget velegnet til hæk. Det er ikke meget, der skal til for at etablere en bøgehæk, som vil sætte farve på din have sommer, efterår og vinter. Derudover vil hækken give god læ og dækker for indsyn når den først er etableret og har vokset sig stor. Her på siden kan du læse mere om træets egenskaber.

Et stort løvtræ, der taber bladene - sådan kender vi bøgen. Bøg opfører sig dog anderledes i hække. Grenene beskytter bøgetræer mod vind og vejr, så bladene på bøgehækken ikke falder af. Kun ekstremt vejr, eksempelvis hård vind eller nattefrost, kan få bøgehække til at tabe en del af bladene, men selv hvis det sker, så bliver der dog altid nogle blade siddende, så du har en tæt hæk i haven året rundt.

Bladene på bøgen skifter farve i løbet af året, fra de grønne blade om foråret og sommeren til de velkendte rødbrune blade om efteråret og vinteren. Der er mange, der synes det er dejligt at opleve årstidernes skiften i sin egen have. Bøgen bevarer bladene til foråret, hvor de erstattes med nye. En bøgehæk er fuld af liv, og det er netop det, der gør denne plante så dejlig.

Det er ikke nogen overraskelse, at bøgehækken har fået en plads i så mange haver. Bøgehækken findes over hele Danmark, hvor den kan ses dyrket i både nye, gamle, små og større haver. Bøg er en yderst alsidig plante, der trives i så godt som alle haver. Er du usikker på, om bøgehækken vil trives i din have? Så er det måske en god idé at vælge avnbøg i stedet, da den har mange af de egenskaber, bøgehækken har.

Bøgehæk står med blade året rundt

Bøgehæk står med blade året rundt

Et stort løvtræ, der taber bladene - sådan kender vi bøgen. Bøg opfører sig dog anderledes hvis den dyrkes som hæk. Grenene beskytter bøgetræer mod vind og vejr, så bladene på bøgehækken ikke falder af. Kun ekstremt vejr, eksempelvis hård vind eller nattefrost kan få bøgehække til at tabe en del af bladene, men selv hvis det sker, så bliver der altid nogle blade siddende, så du har en tæt hæk i haven året rundt.

Bladene på bøgen skifter farve i løbet af året, fra de grønne blade om foråret og sommeren til de velkendte rødbrune blade om efteråret og vinteren. Der er mange, der synes det er dejligt at opleve årstidernes skiften i sin egen have. Bøgen bevarer sine grønne blade (eller røde, hvis du vælger rød bøg) helt hen til foråret, hvor de erstattes med nye. En bøgehæk er fuld af liv, og det er netop det, der gør denne plante til et fremragende valg..

Bøgehæk står med blade året rundt
Bøgehæk online
Køb bøgehæk online

Køb bøgehæk online

Vores kunder er glade for at kunne købe bøgehæk online, og det kan vi godt forstå. Alligevel oplever vi kunder, der tøver med at købe bøg online. Det er jo en ny måde at købe planter på, end man er vant til. Det er dog de samme ting, der er vigtige: god service, klar information, høj kvalitet - det er vi alle enige om. Haekplanteronline.dk tilbyder hele pakken. Desuden tilbyder vi vores bøgehække til meget overkommelige priser!

Hvad koster det at købe bøgehæk i vores webshop? Det afhænger lidt af dine præferencer (størrelse, antal planter pr. meter, osv.). Vi er stolte over at være konkurrencedygtige i alle prisklasser. Haekplanteronline.dk har det formål at tilbyde bøgehæk til billige priser, så alle har råd til at købe bøgehæk. Så køb bøgehæk online på Haekplanteronline.dk, og spar både tid og penge!

Bøgehæk eller noget andet?

Bøgehæk eller noget andet?

Bøgehækken er både klassisk, populær, flot og billig - hvad mere kan man ønske sig? Der er få planter, der kan måle sig med bøg når det kommer til pris og kvalitet, men vi tilbyder forskellige alternativer. Hvis du for eksempel ikke er til bøgehæk eller jorden i din have er for tung, så er avnbøg et godt alternativ for bøgehæk, men du kan også vælge noget mere eksotisk og ualmindeligt. Haekplanteronline.dk er centrum for hækplanter, og det betyder at vi har noget til enhver smag. Tag dig et kig omkring, eller kom i kontakt med vores dygtige kundeservice. Vi sidder klar til at besvare alle mulige spørgsmål.