Bøgehæk online

Bøgehæk - et klogt valg

Bøgehæk - et klogt valg

Er du til bøgehække? Så er du ikke den eneste. Når kunder er på udkig efter en ny hæk falder valget tit på bøgehæk. Bøg er meget almindelig i Danmark og er populær over det ganske land - og det med rette. Den ses i haver, parker og plantes ofte i nye bydele. Fagus sylvatica - som bøgen kaldes på latin - er fuldt hårdfør og klarer vinteren i Danmark godt. De grønne blade falmer og bliver rødlige når vinteren sætter ind, men bliver siddende på bøgehækken vinteren over, så hækken dækker for indsyn hele året igennem. Man kan også vælge rød bøg - den har røde blade i stedet for grønne.

Bøg er således fortrinlig som hæk - men kvalitet koster, ikke? Nej, sådan er det ikke hos bøgehækken. Bøg er altid et klogt valg til hæk, da bøgen er en af de billigste hækplanter, der fås. De leveres som regel barrods, hvilket er billigst. En ulempe ved barrodsplanter er, at de blot kan leveres om efteråret, når de har vokset sig store på planteskolen. Planterne trækkes op af jorden og sendes direkte til dig, så du kan plante dem direkte ud i haven. Det er dog også muligt at købe din bøgehæk med klump, i potte eller som færdighæk. Bøg til hæk - stort udvalg, et væld af muligheder, lave priser.

Bøgehæk online

Bøgehæk online

Online shopping er stort og meget almindeligt i Danmark - så hvorfor ikke bestille bøgehæk online? Vi har gode tilbud på alle slags bøgehække. Udover bøg - en ganske traditionel valg af hæk - sælger vi også hækplanter, der ikke er så almindelige. Se for eksempel vores blandede hække, hvor forskellige arter kombineres og fremhæver hinanden, hvilket giver et smukt syn. Sådanne hække er oftest fritvoksende hække, mens bøgehække er særdeles velegnet til klippet hæk og passer til enhver have.

Har du ikke forstand på at plante bøgehæk? På vores webside finder du nogle tips, der kan hjælpe dig godt på vej. Når du først har plantet bøgehækken kan du glæde dig over den i årevis, blot den plantes i almindelig havejord (ikke for sandet eller saltholdig). En hæk af bøg er nem at holde pæn og tager sig smukt ud i de danske haver. Tag et kig på vores udvalg af hække og bestil din bøgehæk i dag!