Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Ildtorn

Pyracantha (dansk navn: ildtorn) er en robust planteart. Den variant, der sælges på vores webshop er mere præcist pyracantha coccinea (dansk: almindelig ildtorn). Det faktum, at almindelig ildtorn klarer sig under næsten alle forhold, gør ildtorn udmærket til hæk. De store, svære grentorne gør ildtorn-hække næsten uigennemtrængelige. De flotte, smukt farvede bær og de dejlige hvide blomster gør, at ildtorn lyser flot op i alle haver.

Ildtorn som hæk

Ildtorn som hæk

 

Ildtorn er særlig kendt for sin dejlige blomstring. Når ildtorn blomstrer fylder den haven med duft og farve. Bærrene på ildtorn er meget farverige. Denne hækplante gør haven til noget helt specielt. Ildtorn er en solid hækplante: en hæk af ildtorn forbliver grøn året rundt og desuden er den modstandsdygtig overfor sygdomme. Ildtorn er en robust stedsegrøn plante, der sørger for privatliv og ro i haven.

Som man kunne tro af navnet er ildtorn en hækplante som sætter haven ‘i brand’, måske på grund af bærrene, men navnet henviser faktisk til de torne, der sidder på plantens grene. Tornene beskytter dig og din have mod indbrudstyve. Bærrene kan give maveproblemer hvis man spiser dem. Måske er dette forklaringen på, at man forbinder planten med ‘ild’. Bærrene ikke er særlig syrlige, men de er meget bitre og svære at fordøje.

Køb ildtorn på Haekplanteronline.dk

Ildtorn hører hjemme i Sydeuropa, men klarer sig også godt i Nordeuropa. Det er af den grund, at den danske webshop Haekplanteronline.dk har inkluderet denne hækplante i sortimentet. Vores kunder elsker ildtorn. En lille (lav) hæk af almindelig ildtorn kan gøre hele forskellen i haven. Fugle føler sig hjemme i ildtorn, da de kan bygge deres reder på et sikkert sted – katte holder sig væk takket være tornene.

Det er nemt og enkelt at købe ildtorn på Haekplanteronline.dk. Billederne giver dig et klart indtryk af denne smukke plante. I menuerne kan du vælge præcist hvor mange planter du har brug for til en hæk af ildtorn. Så er det bare at bekræfte ordren. Levering sker så hurtigt som muligt.