Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Blomstrende buske

Blomstrende buske

Buske er smukke og bør ikke mangle i haven. Blomstrende buske tilfører noget ekstra til haven. Disse særlige prydbuske gør haven mere varieret og farverig. Og lad os være ærlige: er det ikke dejligt, når man sidder og slapper af i haven på en smuk forårsdag, omgivet af de vidunderlige dufte fra blomsterne? Blomstrende buske er ikke kun en attraktion for mennesker, men er også et uimodståeligt lokkemiddel for bier og sommerfugle. Blomstrende buske gør din have til et paradis!

Blomstrende buske efter årstid

Blomstrende buske efter årstid

Noget af det, der gør blomstrende buske så attraktive er, at de ofte blomstrer på forskellige tidspunkter. Der findes buske, der blomstrer om foråret og sommeren, mens der også findes buske, der blomstrer om efteråret eller endda (hen til) vinteren. Blomstringsperioden hos de fleste blomstrende buske er selvfølgelig i foråret. Nogle buske som for eksempel berberis (Latin: Berberis vulgaris), buskpotentil (Potentilla fruticosa), almindelig syren og rhododendron hører til denne gruppe. Om sommeren og efteråret kan du nyde godt af spirea, klokkebusk og de utroligt smukke hortensia-sorter. Er du på udkig efter en busk, der er stadig smuk om vinteren? Så tag et kig hos vores sorter af kornel, en plante med farvestrålende kviste, der kommer til syne om vinteren. Som du kan se har vi et meget bredt udvalg!

 loading= Plantning og beskæring af blomstrende buske">

Plantning og beskæring af blomstrende buske

Ønsker du en frodigt blomstrende have, så er det vigtigt at vælge de rette buske. Køber du blomstrende buske i potte, så kan man plante næsten hele året rundt, bortset fra vinteren. Det perfekte tidspunkt at plante på er i reglen marts. Vælger du en busk med bare rødder, så skal man plante mellem medio oktober og ultimo april, så rødderne ikke tørrer ud. Man bør ikke forvente en frodigt blomstrende busk det første år, busken kræver tid til at slå rod først. Hvis du planter buskene i efteråret er der dog en større chance for, at de springer ud i det kommende år.

Har du tænkt dig at købe blomstrende buske, behøver du ikke bekymre dig for plejen af planterne. Blomstrende buske er nemlig forholdsvis fordringsløse. Du kan nøjes med blot en let studsning for at fremme blomstringen. Skær gamle grene og kviste væk for at holde formen, men gå omhyggeligt til værks. Det perfekte tidspunkt at beskære på er lige efter blomstringen. Der sidder nemlig allerede blomsterknopper på grenene til næste sæson.

Køb blomstrende buske online

Køb blomstrende buske online

Har vi overbevist dig om, at blomstrende buske er noget for dig? Eller ønsker du at få lidt mere information om vores planter? Hos Haekplanteronline.dk er det dig, der bestemmer! Hos Haekplanteronline.dk er du sikret en nem, sikker og billig handel når du køber blomstrende buske. Buskene leveres direkte fra planteskolen til dit hjem, og du kan bestille dem hjemme fra lænestolen. Sådan bliver buskene billigere uden kompromisser på kvalitet. Haekplanteronline.dk garanterer god service og hurtig levering. Velkommen til!