Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Store hækelementer (op til 200x100x40 cm)

Store hækelementer er fuldvoksne hækelementer, som kan plantes overalt i haven.  Med en stor færdighæk kan du få en høj, tæt hæk med det samme. Der er mange fordele ved færdighække. Du behøver ikke at vente, til den ønskede effekt er opnået: mere privatliv, en smukkere have, læ... Med en færdighæk har man ikke brug for tålmodighed!

De store hækelementer på Haekplanteronline.dk dyrkes ved hjælp af GPS-teknologi i en tidsramme på 5 til 6 år, og hører til de bedste i hele Europa! Vores store hækelementer fås i flere forskellige sorter. Du kan vælge mellem blandt andet bøg, avnbøg, forskellige slags prunus, taks, vedbend og en vifte af andre arter.

Store hækelementer har en højde på 200 cm. Nogle sorter tilbydes også i højder på 80, 120, 150 og 180 cm. Bredden er 100 cm.

Hækelementerne er pakket i bionedbrydelige emballager, der kan plantes sammen med hækken. Emballagens dimensioner er 100x35cm. Vægten pr hækelement ligger mellem 100 og 150 kg, alt efter vejrforholdene (hækelementerne er tungere i vådt vejr, da fugtig jord er meget tungere end tør jord).

Fordele:

  • Lidt til intet tab, da rødderne skæres ned årligt med maskiner, der styres via GPS teknologi. Rødderne danner så nye rødder, der vokser videre efter plantningen.  
  • En hæk af hækelementer bliver hurtigt tæt. 
  • Plantning kan foretages året rundt (så længe det ikke fryser). 
  • Egner sig specielt til smalle hække. 
  • Det er muligt at kombinere forskellige elementer. 
  • En hæk på 30 meters længde kan plantes på en halv dag (med fire personer).

 

Vis som Gitter Liste

25 varer

Vis
pr. side
Sorter efter