Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Hvordan sikrer vi høj kvalitet?

Hvordan sikrer vi høj kvalitet?

Salg af hækplanter

Den bedste kvalitet! Hos Haekplanteronline.dk sætter vi altid kvalitet i fokus, så du vil kunne nyde de hækplanter, som du har købt hos os i lang tid fremover, måske i generationer. Vi tager det som et kompliment hvis kunden vender tilbage til os igen og igen, eller anbefaler vores webshop til venner og bekendte. Vi gør alt for at sikre at du er tilfreds når du køber hækplanter hos os, og derfor leverer vi naturligvis hækplanter i højeste kvalitet.

Fra planteskolen til dit hjem - til den bedste pris

  • Haekplanteronline.dk arbejder med erfarne planteskoler, som har mange års erfaring med at dyrke buske og nåletræer der egner sig som hækplante. Vores partnere har et rigtigt godt ry i branchen.
  • Haekplanteronline har 20 års erfaring med at sælge og distribuere hækplanter, så vi ved præcis, hvordan vi bedst muligt transporterer planterne, så de kommer frem til aftalt tid og i god behold.
  • Vores planteskoler tager sig af planterne og sikrer, at hækplanterne kommer frem i god behold. Planterne befinder sig på planteskolen til den dag, de leveres ud.
  • Planterne tages op af jorden indenfor en dag og sendes direkte til dig.

Fra planteskolen til dit hjem - til den bedste pris

Jeg vil læse mere om logistikprocessen.

Jeg vil vide, hvilke transportører I arbejder med.

Jeg vil gå til kataloget og se på sortimentet.