Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Caucasica' Potte 175-200 cm Ekstra kvalitet

Prunus laurocerasus 'Caucasica'
626,70 kr
Tilgængelig

Product Info

Ønsker du fra starten en høj hæk med af laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') i haven, men har du ikke mulighed for at plante hækken med det samme? Overvej at vælge denne laurbærkirsebær 'Caucasica' i potte på 1,75-2 m.
Vis mere Vis mindre
  • Egnet til små haver Egnet til små haver
  • Nem at beskære Nem at beskære
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
175-200 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
2
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Caucasica'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Egnet til små haver, Nem at beskære
Mindste salgsenhed
5
  • 5+ 626,70 kr
  • 15+ 549,30 kr
  • 30+ 510,10 kr
  • 100+ 482,10 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') er populær som høj, afskærmende hæk uden indkig. Prunus laurocerasus 'Caucasica' er en stedsegrøn hækplante, og det tætte løv gør disse hækplanter yderst egnede til at beskytte haven mod nysgerrige blikke. Men planten er også yndet for sin iøjnefaldende blomstring i maj. 'Caucasica' er nemlig en af de få laurbærkirsebærhække, hvor de hvide blomster er synlige. En fordel med laurbærkirsebærplanter i potte er, at man kan lade dem stå i potten, hvis det er dårligt vejr på leveringsdagen.

Mere privatliv i haven med en iøjnefaldende laurbærkirsebærhæk

En afskærmende hæk har ofte en ret lige, formel form. Men det behøver den ikke at have: En laurbærkirsebær beviser, at en afskærmende hæk også kan have en mindre formel og mere naturlig vækst. Laurbærkirsebær 'Caucasica' har de egenskaber, der kræves for at værne om dit privatliv: grenene er anbragt tæt op ad hinanden og bladene bliver siddende året rundt. Disse blade er ret store, og derfor kommer det laurbærkirsebærhækkens ydre til gode, hvis du ikke beskærer den alt for præcist. Kun således undgår du at beskadige de smukke blade.

Når vi har leveret din laurbærkirsebær 'Caucasica' i potte, er det ikke nødvendigt at plante den med det samme i modsætning til hækplanter med klump eller bare rødder. Hvis du vælger at lade dine laurbærkirsebærplanter blive stående i potten i længere tid, bør de have tilstrækkeligt med vand, indtil hækken plantes. Inden planterne skal i jorden, fjerner du ukrudtet på plantestedet og graver en rende over hele hækkens længde. For at give planterne en god start er det bedst at grave renden lidt dybere og kaste en del af jorden tilbage i renden. Rødderne har nemmere ved at vokse igennem den løse jord.

Plantetips for laurbærkirsebær 'Caucasica'

Laurbærkirsebær 'Caucasica' er egnet til næsten enhver have. Hvis bare din laurbærkirsebærhæk har plads nok og jorden ikke er for tung eller kalkholdig, trives den overalt. En god drænage er vigtig, da der ellers er risiko for rodråd, hvis rødderne står for længe under vand. Laurbærkirsebær 'Caucasica' kan både plantes på et skyggefuldt og solrigt sted, men planten vil få en mere frodig blomstring, hvis den får meget sol.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!