Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Caucasica' Potte 80-100 cm

Prunus laurocerasus 'Caucasica'
142,40 kr
Tilgængelig fra
Uge 17 april 2022

Product Info

Ønsker du en lav eller høj laurbærhæk? Du har begge muligheder med denne 80-100 cm høje laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') i potte. Klumpen holder sig fint i potten, indtil planterne sættes i jorden.
Vis mere Vis mindre
  • Egnet til små haver Egnet til små haver
  • Nem at beskære Nem at beskære
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Produktdetaljer
-
Størrelse (måles ved levering)
80-100 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
3
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Caucasica'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Egnet til små haver, Nem at beskære
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 142,40 kr
  • 15+ 129,00 kr
  • 50+ 112,20 kr
  • 200+ 106,50 kr

Product Info

Du kan plante en laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') i potte, hvornår du vil. Bliver planterne leveret på en regnvåd dag? Så lad dem blive stående i potterne, til det bliver bedre vejr, og der ikke er risiko for, at plantehullet bliver fyldt med vand. Når denne laurbærkirsebærhæk er blevet plantet, giver de skinnende, mørkegrønne blade haven en fantastisk udstråling. Beskæres planten først efter maj, kan du nyde det smukke syn af plantens hvide blomster. Laurbærkirsebær 'Caucasica' er også egnet til en tæt, afskærmende hæk.

En perfekt laurbærkirsebærhæk, der sørger for mere farve i haven

Laurbærkirsebær er beviset på, at en stedsegrøn hæk ikke nødvendigvis behøver at være en snorlige, velklippet hæk. Faktisk er en laurbærkirsebærhæk svær at klippe i en helt formel form. Man kommer nemlig nemt til at klippe i de store blade, der netop er en væsentlig del af den dekorative udstråling. Men laurbærkirsebær 'Caucasica' har også andre fortrin. Den er nemlig en af de få laurbærkirsebærsorter med iøjnefaldende blomstring. Det skyldes til dels blomsternes farve. Blomsterklaserne på laurbærkirsebær 'Caucasica' er nemlig små, men deres hvide farve står i smuk kontrast til bladenes grønne baggrund.

Man lægger også mærke til blomsterne på grund af deres duft. Duften er populær blandt mange haveejere, og det samme gælder for kvarterets bier og sommerfugle. For disse insekter er duften et signal, der siger: her finder man nektar! Sidst på sommeren sætter laurbærkirsebær 'Caucasica' sorte stenfrugter. De er ikke spiselige for mennesker, da de er giftige, men for havens fugle er det ikke noget problem – de elsker dem. En hæk med laurbærkirsebær 'Caucasica' sørger således på diverse måder for mere farve i haven: på grund af bladene og blomsterne samt dyrene, som lokkes til haven.

Beskæringstips for laurbærkirsebær 'Caucasica'

Laurbærkirsebær 'Caucasica' kræver mindre beskæring end man skulle forvente med et voksetempo på 40-50 cm. I større haver er én enkelt beskæringsrunde om foråret tilstrækkelig, det bedste tidspunkt er efter blomstringen. Hvis du har en mindre have, råder vi dig til at beskære hækken en gang til sidst på sommeren eller først på efteråret. Laurbærkirsebær 'Caucasica' har fra naturens hånd en smallere vækstform end de fleste laurbærkirsebærhække, men hvis du ikke vil have, at hækken fylder for meget, kan du holde den smallere ved hjælp af beskæring.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!