Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Novita' Potte 100-125 cm

Prunus laurocerasus 'Novita'
174,90 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Novita' er en stærkere version af laurbærkirsebær 'Rotundifolia'. Laurbærkirsebær 'Novita' er robust og mere modstandsdygtig over for sygdomme. Denne vare leveres i potte med en højde på 100-125cm.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Bærer frugt Bærer frugt
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
150 - 200
Maksimal højde i cm
250 - 300
Størrelse (måles ved levering)
100-125 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
Vinterhårdfør
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
3
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Busket, Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Novita'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Blomstrende plante, Bærer frugt
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 174,90 kr
  • 15+ 167,10 kr
  • 50+ 151,40 kr
  • 200+ 134,50 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Novita' er en stedsegrøn hækplante med store, glinsende blade. Prunus laurocerasus 'Novita' er en vaskeægte vækstmester: busken vokser ca. 50 cm om året. Laurbærkirsebær 'Novita' er en forbedret version af laurbærkirsebær 'Rotundifolia': det gør den meget mere modstandsdygtig for skadedyr og sygdomme. Laurbærkirsebær 'Novita' trives godt i sol, men heller ikke skyggefulde plantesteder er et problem for denne busk. Desuden klarer denne hækplante sig i al havejord. Hækplanten leveres i potte. Højden er 100-125 cm.

Hurtigvoksende hækplanter der kræver minimal pleje

Mange haveejere er lidt skeptiske med hensyn til hurtigvoksende hækplanter. De giver hurtigt resultat, men kræver også en masse vedligeholdelse. Laurbærkirsebær 'Novita' er med andre større laurbærkirsebærsorter undtagelsen, der bekræfter reglen. Da en laurbærkirsebærhæk normalt har en mere uformel vækstform med en naturlig udstråling, er det ikke nødvendigt at beskære en laurbærkirsebærhæk flere gange om året. Beskær din laurbærkirsebærhæk i april eller maj, det er for det meste tilstrækkeligt. Haveejere, der ønsker en mere lige, formel hæk, beskærer hækken en gang til i august eller september, men det er absolut til at overskue sammenlignet med en hæk af fx leylandii.

Laurbærkirsebær 'Novita' er nem med hensyn til vedligeholdelse og det samme gælder egentlig også med hensyn til plantestedet. Planten trives lige så godt på et solrigt sted som i skygge. Hvad jordtypen angår stiller en laurbærkirsebær 'Novita' kun to krav: ikke for våd og ikke for kalkholdig jord. I praksis betyder det, at en laurbærkirsebærhæk kan plantes i enhver veldræneret jordbund. 'Novita' er en yderst stærk laurbærkirsebærsort, der klarer sig fint under omstændigheder, der traditionelt set er problematiske for andre hækplanter. Ja, faktisk er det den mest robuste laurbærkirsebærsort.

Laurbærkirsebær 'Novita' værner perfekt om dit privatliv

Med denne laurbærkirsebær 'Novita' på 1-1,25 m er du godt på vej til en flot, afskærmende hæk. Plej planterne med omhu de første år, så de er i god form, når de når op i den rette højde. Laurbærkirsebærplanternes karakteristiske egenskaber som fx den tætte forgrening og de flotte store, ellipseformede blade klarer resten. En laurbærkirsebærhæk holder nysgerrige blikke ude, og da planten også er stedsegrøn, kan du nyde det skønne syn af de skinnende blade året rundt.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!