Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' Potte 40-50 cm Ekstra kvalitet

Prunus laurocerasus 'Otto Luyken'
90,80 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' (Prunus laurocerasus 'Otto Luyken') er en plejevenlig, stedsegrøn busk, der er egnet til lave hække. Varen leveres i potte i en højde af 40-50cm.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Kompakt vækst Kompakt vækst
  • Egnet til en lav hæk Egnet til en lav hæk
  • Langsomtvoksende Langsomtvoksende
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
150 - 200
Maksimal højde i cm
100 - 150
Størrelse (måles ved levering)
40-50 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
4
Bladfarve
Mørkegrøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
10 - 25
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Otto Luyken'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Langsomtvoksende, Kompakt vækst, Egnet til en lav hæk, Blomstrende plante
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 90,80 kr
  • 15+ 77,40 kr
  • 50+ 70,10 kr
  • 100+ 66,10 kr

Product Info

Du anlægger i en håndevending en smuk hæk med en dekorativ udstråling med laurbærkirsebær 'Otto Luyken' (Prunus laurocerasus 'Otto Luyken'). Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' har små blade. Derudover har en hæk af denne busk en temmelig lav vækst: gå ud fra en maksimal højde på 125 cm. Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' kan vokse i enhver jordtype og på ethvert plantested. Den langsomme vækst bevirker, at denne elegante busk kun skal beskæres én gang årligt. Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' er også egnet til små (by)haver. Produktet leveres i potte. Højde: 40-50 cm.

Nemme hækplanter til en lav laurbærkirsebærhæk

Hvis du er på udkig efter en stedsegrøn hæk, der ikke er alt for besværlig, er en laurbærkirsebær et godt valg. Disse hækplanter trives i næsten enhver, veldrænet jordtype (med undtagelse af en yderst kalkholdig jordbund) og de vokser lige så godt på et skyggefuldt som et solrigt sted. Da de fleste laurbærkirsebærsorter er hurtigvoksende og har store blade, udvikler de sig ofte til en stor og ret bred laurbærkirsebærhæk. Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' er en af de få undtagelser. Denne lave laurbærkirsebærsort vokser med sine 10-20 centimeter om året ret langsomt og er derfor egnet til en lav laurbærkirsebærhæk.

Godt nyt for haveejere, der ikke har plads til en større laurbærkirsebærhæk i deres have. Også hvis du foretrækker en lav hæk, men godt kan lide laurbærkirsebærplantens smukke, skinnende blade, er laurbærkirsebær 'Otto Luyken' det perfekte valg. Planten er også den bedst egnede laurbærkirsebærhæk til forhaven, hvis du fx ønsker en hæk på maksimalt 1 meters højde. Planten tåler både blæst og luftforurening, så der findes meget få haver, hvor laurbærkirsebær 'Otto Luyken' ikke kan anvendes. Synes du, at din laurbærkirsebærhæk er blevet for høj? Skær hækken stærkt tilbage, så udvikler den nye skud.

Fordelene ved en laurbærkirsebær 'Otto Luyken' i potte

Hækplanter i potte har den fordel, at de ikke behøver at komme i jorden med det samme. Rodsystemet i potten er fuldt udviklet, så det eneste du behøver at holde øje med inden plantningen er, at planten får vand nok. En laurbærkirsebærhæk kan plantes – og beskæres - på ethvert ønsket tidspunkt om foråret, sommeren eller efteråret. Det frarådes at plante hæk om vinteren på grund af eventuel nattefrost, hvor rødderne har vanskeligt ved at udvikle sig i den hårde jord. Tag inden plantning forsigtigt potten af rodklumpen.

Vis mere Vis mindre