Potte

 1. Pibeved (40-60 cm)
  Fra 40,18 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Planteafstand:
  4.0 stk. pr. meter
  Basis:
  I potte

  Mindste salgsenhed: 10

  Antal:
  10+
  55,06 kr
  50+
  45,39 kr
  100+
  41,67 kr
  200+
  40,18 kr

  Direkte levering

 2. Barrods

 3. Pibeved (40-60 cm)
  Fra 11,38 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Planteafstand:
  4.0 stk. pr. meter
  Basis:
  Barrods

  25 stk. pr. pakke

  Antal:
  +
  16,44 kr
  50+
  13,99 kr
  100+
  12,65 kr
  500+
  11,38 kr
  Tilgængelig fra plantesæsonen
  oktober 2020
  Direkte levering

Pibeved som hæk

Pibeved som hæk

Pibeved er en populær hækplante. Kunder kan godt lide pibeved på grund af dens smukke, hvide blomster, der dufter så dejligt. Planten har fået sit andet navn ‘uægte jasmin’ efter blomsternes duft, der minder om jasmin (selvom uægte jasmin overhovedet ikke er beslægtet med ægte jasmin). Duften er et stort plus ved planten. Når du kommer hjem vil du kunne lugte hækken med det samme – en stor fornøjelse!

Pibeved er en ganske uformel hækplante med en masse grene og blomster, der spreder sig både kraftigt og smukt. Pibeved kommer til sin fulde ret hvis den får god plads i haven. Pibeved er specielt velegnet til store landlige haver. Planten passer godt til omgivelserne og gør haven både livlig og spændende. Men pas på katten, da pibeved er giftig for katte. Katte plejer at undgå pibeved, men det kan ikke udelukkes, at de nogle gange alligevel spiser af planten.

Køb pibeved på Haekplanteronline.dk

Pibeved er blevet et ‘kendt ansigt’ på Haekplanteronline.dk. Planten har været en del af vores sortiment i mange år og vi har altid fået positiv feedback fra kunderne på deres køb, især når det gælder plantens dejlige duft. Når du handler på Haekplanteronline.dk vil du få en enestående oplevelse. Med pibeved køber du noget virkelig smukt til din have. Bestil pibeved nemt og enkelt i vores webshop ved hjælp af ovenstående menuer.

Efter at du har bestilt dine planter sørger vi for hurtig levering af de bestilte varer. Hækken kan plantes lige efter leveringen, så du kan nyde den med det samme! Det tager lidt tid før planterne har vokset sig store og bliver en integreret del af haven, men den første blomstring er overvældende! Lad os gerne vide hvad du synes om dit pibeved.