Færdighække

 1. Japansk lærk (200 cm)
  Fra 1.367,51 kr
  Kvalitet:
  Ekstra kvalitet
  Planteafstand:
  1.0 stk. pr. meter
  Basis:
  100L Potte

  Mindste salgsenhed: 3

  Antal:
  3+
  1.572,11 kr
  6+
  1.367,51 kr

  Direkte levering

Japansk lærk som hæk

Japansk lærk som hæk

Japansk lærk har været forsvundet fra de europæiske haver i et stykke tid. Vi ved ikke nøjagtigt, hvorfor det er sket, måske man blev ked af den. I dag er nåletræer mere populære end nogensinde. Det bliver klart, når man ser på vores store udvalg af nåletræer: Haekplanteronline.dk tilbyder hele syv arter af nåletræer i webshoppen. Der er mange, der tror at “nåletræer” er en art i sig selv, men det stemmer ikke: ved nåletræer forstås træer, der er en del af gran-ordenen, som omfatter 8 familier med meget variation. Nåletræer er meget letdyrkede med hensyn til plantning, pleje og beskæring. De kommer bedst til deres ret i en jord, der ikke er for sur.

Japansk lærk (larix kaempferi) er ét af de nåletræer, der tilbydes på Haekplanteronline.dk. Dette nåletræ skiller dig ud ved sine vandrette grene og kegleagtige krone. De vandrette grene hænger sædvanligvis lidt nedad. Det mest usædvanlige ved japansk lærk er dog de blågrønne nåle, der bliver mørkegrønne og derefter guldgule, et storslået syn i din have. Med japansk lærk kan du nyde naturens skønhed i din egen have. Japansk lærk er ikke stedsegrøn, til forskel fra mange andre nåletræer. Bladtab ses ofte som en ulempe, da hækken ikke længere dækker for indsyn. Vi mener dog, at japansk lærk kvitterer med sine dejlige farver resten af året!

Japansk lærk pleje

Japansk lærk pleje

Japansk lærk trives i næsten alle jordtyper, blot den ikke er for sur. Beskæring foretages bedst i perioden maj-juni, ihvertfald før den længste dag på året. Det kan man bruge som huskeregel. Det rækker med en årlig beskæring, før vinteren sætter ind (den er jo løvfældende). Nåletræer som japansk lærk bliver sædvanligvis beskåret for at beholde formen eller for at hæmme væksten. Vær obs på at japansk lærk ikke må skæres tilbage til det gamle ved. Ved at følge disse trin kan det ikke gå galt! Men det skader aldrig at læse lidt mere om pleje, så du kan være helt sikker på, at din larix kaempferi har det godt i din have!

Japansk lærk på Haekplanteronline.dk

Japansk lærk på Haekplanteronline.dk

Haekplanteronline.dk tilbyder japansk lærk også som færdighæk. Vores færdighække er 2 m høje og kommer i en bæredygtig papemballage. Hækken kan plantes ud i emballagen: den behøver ikke fjernes. Pappet er biologisk nedbrydeligt. Nu har du en færdig hæk i haven fra dag én! Du får det resultat, du ønsker uden ventetid.