Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Altankasser

På Hækplanteronline.dk tilbyder vi et bredt udvalg af hækplanter til haven. Men du kan også skabe mere privatliv på altanen, tag- eller haveterrassen eller i gårdhaven ved hjælp af færdighækelementer, som vi leverer i specialdesignede containere til hække. Vi leverer også plantekasser i andre former og størrelser til fx plantning af solitærplanter eller træer. Der er meget at vælge imellem i vores sortiment, så du kan finde den plantekumme, der passer bedst til stilen og formålet. Vores plantekasser har hver især deres helt unikke udstråling, for de skal nemlig passe til havens specifikke stil. Vi tilbyder forskellige kategorier, størrelser, farver og former.

Plantekasser i enhver stil

Vores plantekasser fås i tre forskellige kategorier: landlig stil, betonlook og minimalistisk & moderne. Alle vores plantekasser er fremstillet af plast, men de forskellige kategorityper resulterer i en meget forskellig udstråling. Plantekasserne i landlig stil leveres i blide farver, der passer fint i naturlige omgivelser. Vores kummer i betonlook har en robust betonudstråling, men er nemme at flytte rundt på takket været plastmaterialet. Kategorien ´minimalistisk & moderne´ giver egentlig sig selv. Flotte, minimalistiske plantecontainere med en moderne, sofistikeret udstråling.

Kummerne fremstilles af glasfiberforstærket plast (GRP) eller polyester og er både lette og solide. De er af førsteklasses kvalitet og fremstillet af de allerbedste materialer. Vores produkter tåler frost og er UV-bestandige, så de nemt overlever både sommer og vinter uden at revne eller blive misfarvede. Derfor giver vi også 5 års fabriksgaranti på alle vores kummer.

Bestilling af plantekasser

Bestil nemt og hurtigt passende plantekasser på Hækplanteronline.dk sammen med de af dig udvalgte (hæk)planter eller træer. Bestillingsprocessen er enkel. Du vælger den stil, der passer bedst til dig: landlig stil, betonlook og minimalistisk & moderne. Vælg derefter mellem diverse former, størrelser og farver. Form, farve og størrelse kan variere alt efter den valgte stil.

Hækplanteronline.dk leverer hurtigt og pålideligt og tilbyder dig den allerbedste service. Check alle reviews fra tilfredse kunder og lad dig overbevise. Vi ordner kontakten med planteskolen og kvalitetskontrollen, du behøver bare at afvente din bestilling. Hvis du har brug for tips og råd i forbindelse med valget af plantekasser til vores hækplanter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. De hører gerne, hvad de kan være dig behjælpelige med.