Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Prærie staudepakke

436,40 kr
Tilgængelig
Hvis du er på udkig efter stauder med lidt vedligeholdelse og alligevel varieret blomstring og vækst, så er det et godt valg du tager med vores prærie stauder. I nedennævnte har du planter nok til ca. 3 kvadratmeter. Prærie pakken består af følgende sorter: - 3 x Skovasters, Aster divaricatus - 2 x Sandrørhvene, Calamagrostis acutiflora "Karl Foerster" - 4 x Purpursolhat, Echinacea purpurea - 3 x Blåhat, Knautia macedonica - 3 x Katteurt, Nepeta racemosa "Grog" - 3 x Oregano, Origanum vulgare "Compactum" - 2 x Sankt Hansurt, Sedum "Matrona" Visionen om en flerårige stauder har ændret sig betydeligt i de senere år. Hvor tidligere store grupper af de samme planter blev omhyggeligt arrangeret efter højde, gøres dette nu forskelligt med disse planter. Planterne plantes individuelt og blandes mere eller mindre sammen. Dette skaber et bed med en enorm variation i struktur og farve igennem året. Det vigtigste her er at træffe det rigtige valg, hvilke planter der skal bruges. Hvad der følger hinanden pænt og supplerer hinanden i bedet. For at lette dette valg har vi allerede gjort dette for dig, med disse stauder er du sikret et langvarigt blomstrende og fascinerende bed.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Duftende Duftende
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
Voksested
Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Blågrå, Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Duftende, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

I dette bed blomstrer som den første Nepeta med bløde blå blomster, dette kombineret smukt med de lilla skud af Sedum "Matrona", der kommer op ad jorden på samme tid.

Om sommeren følger resten af planterne; Aster divaricatus med rene hvide blomster, Knautia med sine lyse røde blomster og Echinacae med sine store lyserøde-lilla blomster.

Endelig i slutningen af sommeren til langt ud på efteråret vil Oregano med dets vidunderligt duftende løv og lyserøde blomster og Sedum med også lyserøde blomster lukke blomstringssæsonen.

I mellemtiden er Sandrørhvene Calamagrostis spiret og fra forsommeren pryder bedet med beige-brune fjer, der vajer i vinden. Disse fjer forbliver til langt ud på vinteren og behøver ikke at blive skåret ned igen indtil marts. Placer dette græs lidt længere tilbage i bedet, 

for det vil være det højeste af alle planterne.

Placering og pleje

Giv Prærie pakken et sted i solen, og det vil skabe et smukt bed med lav vedligeholdelse. Du behøver kun at beskære planterne igen om foråret, og på grund af den tætte vækst af stauderne er lugning næsten ikke længere nødvendig efter et stykke tid. 

Vis mere Vis mindre